FIKK BILDE AV UKJENT MANN: Etter at Ipaden hans ble stjålet, fikk Emil Solli-Tangen dette bildet av en ukjent mann, som var tatt med nettbrettet (bildet er anonymisert av Seoghør.no) Foto: Espen Solli, Se og Hør/Privat
FIKK BILDE AV UKJENT MANN: Etter at Ipaden hans ble stjålet, fikk Emil Solli-Tangen dette bildet av en ukjent mann, som var tatt med nettbrettet (bildet er anonymisert av Seoghør.no) Foto: Espen Solli, Se og Hør/PrivatVis mer

- Hvem er denne mannen?

Artisten Emil Solli-Tangen mottok uventete bilder, etter at Ipaden hans ble stjålet...

SEOGHØR.NO: « Er det noen som vet hvem dette er? Denne mannen er nå i besittelse av min stjålne iPad. Han var lur nok til å ta bilde av seg selv, som automatisk ble lastet opp på min iCloud!», skriver artist Emil-Solli-Tangen (24) på Facebook.

Tirsdag kveld la lillebroren til Didrik Solli-Tangen (27) ut et bilde av en fremmed mann på sin Facebook-side.

Mannen hadde gjort en tabbe da han tok en selfie av seg selv med Emils stjålne iPad. Bildet ble nemlig lastet opp på iCloud-kontoen som Emil har tilgang til.

Nå søker den tidligere MGP-deltageren hjelp via sosiale medier til å få tak i det han mener er tyven – posten er allerede delt over 6000 ganger på Facebook!

BRØDRE: Emil Solli-Tangen er lillebroren til Didrik Solli-Tangen. Foto: Espen Solli, Se og Hør
BRØDRE: Emil Solli-Tangen er lillebroren til Didrik Solli-Tangen. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Stor respons

Flere har tatt på seg rollen som privatdetektiv på Facebook for å hjelpe Emil å få fatt i iPaden sin igjen – og nå har han via appen «Finn min iPad» funnet ut at den befinner seg utenfor den svenske byen Halmstad!

- Det har vært en enorm respons! Det er til og med noen som har sendt meg melding på Facebook og utgitt seg for å være ham på bildet – men de vil bare møte meg for å drikke kaffe.  Det synes jeg høres veldig suspekt ut, sier Emil.

- Hvordan ble den stjålet?

- Det vet jeg ikke. Jeg vet heller ikke hvor lenge den har vært borte, fordi jeg bruker den så sjeldent. Jeg antar at den ble stjålet sist jeg var på sangtime i Operaen, for det var siste gangen jeg hadde den med meg ut, sier Emil.

- Tror du at du får den tilbake?

- Jeg håper det!

LES OGSÅ: - Vi er begge flinke med damene