BESTEVENNER: Samantha Ronson er bestevenninne med Lindsay Lohan.  Foto: All Over Press
BESTEVENNER: Samantha Ronson er bestevenninne med Lindsay Lohan. Foto: All Over PressVis mer

Hvem er denne jenta?

Samantha Ronson er bestis med halve filmbyen.

SEHER.NO: Samantha Ronson (30) er et navn som stadig oftere dukker opp i tabloidene.

Og da særlig i forbindelse med Hollywoodkjendiser som Nicole Richie (26), Joel og Benji Madden (28), samt skandaleskuespiller Lindsay Lohan (21).

Rockejenta, som opprinnelig kommer fra London, er i de senere år blitt en av Hollywoods mest ettertraktede DJ-er. Noe som også kommer naturlig for henne i og med at hun kommer fra en familie med mye historie innen musikk.

Kjendis-familie
Ronson er datter av den britiske sositetskvinnen Ann Dexter-Jones og tidligere David Bowie-gitarist Mick Ronson, og søster til den anerkjente musikkprodusenten og DJ-en Mark Ronson, samt klesdesigneren Charlotte Ronson.

Etter at foreldrene skilte seg da hun var svært ung, giftet moren seg med Foreigner-gitarist Mick Jones, og familien var stadig med musikeren og bandet rundt på turneer.

Det var gjennom både broren og sine mange kjendisvenner at Ronson, som egentlig ikke hadde tenkt seg en karriere innen musikk, ble drevet til å forsøke seg som DJ. Og allerede i 2001 fikk hun spinne plater på MTVs prestisjefylte nyttårsshow.

I 2002 produserte hun sitt første album, og ble i tillegg den første rocke-artisten signert på Roc-A-Fella Records.

Ble DJ ved uhell
- Jeg begynte som DJ egentlig mest ved et uhell, har Ronson tidligere uttalt i et intervju med MTV.

Det var da den faste DJ-en ved en av favorittklubbene hennes i LA ikke dukket opp, at Ronson tok over platespinningen. Noe som gikk så bra at de inviterte henne tilbake neste kveld.

- Siden den gang har jeg faktisk jobbet uten pause i ni år, sier hun.

Ronson, som også er kjent for å være en skikkelig gutte-jente, tror det er flere grunner til at hun har blitt så ettertraktet som DJ.

- Jeg er ganske flink til å vurdere rommet jeg er i og gjestene, og så liker jeg å spille forskjellige sanger, sier hun.

DJ-en har også skrevet musikk til flere filmer, deriblant "Mean Girls", med Lindsay Lohan (21), som da også er en av hennes beste venner.

Ikke lesbiske
De to har siden i fjor vår blitt observert sammen mange ganger, ofte ravende fulle, noe som også har skapt intense spekulasjoner vedrørende om de er i et lesbisk forhold.

Også Lindsays egen far har hevdet at de to har et forhold.

Dette har imidlertid Lohans søster Ali og deres mor Dina avkreftet, og sier at de to "kun er gode venner", skriver Wenn.

- De er bestevenner. De er bare venner. Det er patetisk det folk sier, sa Ali.

Dina, som også er de to jentenes manager og nå har sitt eget realityshow, er oppgitt over alle de falske ryktene rundt familien.

- Det er den typen ting man bare må lære seg å ignorere. Det siste året har vår familie opplevd mer ondsinnet ryktespredning og negative presse enn noensinne, men det er viktig å lære seg å takle det. Det er så dumt, så nå ler vi ofte om det. Selvfølgelig gjør det vondt, men man blir tykkhudet etterhvert. Man må bare ignorere det, sier Dina.

LES OGSÅ: - Får ikke nok av venninnen

KJENDISFAMILIE: Ronson er datter av sositetsfruen Ann Dexter-Jones (ytterst til venstre), tvilling med klesdesigner Charlotte Ronson og søster av musikkprodusent Mark Ronson. Foto: All Over Press
KJENDISVENNER: Ronson har mange kjendisvenner. Her med Nicole Richie og Eva Mendes. Foto: All Over Press
KJENDISVENNER: Her er Ronson med Mary-Kate Olsen. Foto: All Over Press
LESBISK?: DJ-en elsker å kle seg guttete og har en veldig laidback stil, noe som har fått mange til å spekulere i om hun er lesbisk. Foto: All Over Press
BESTEVENNER: Samantha Ronson er bestevenninne med Lindsay Lohan. Foto: All Over Press
SUKSESS: DJ-en har også gitt ut flere singler, og er medeier av en nattklubb i New York med "Sex - og singelliv"-stjernen Chris "Mr. Big" Noth. Foto: All Over Press