Hvem er den største moteprinsessen?

Døtrene til Kanye West og Victoria Beckham har ennå ikke fylt fem år, men kjemper allerede om motetronen i Hollywood.

UNGE MOTELØVER: Både North West og Harper Beckham er oppvokst i rampelyset. De har omfattende designergarderober og foreldrene elsker å kle dem som små voksne.  Foto: NTB Scanpix
UNGE MOTELØVER: Både North West og Harper Beckham er oppvokst i rampelyset. De har omfattende designergarderober og foreldrene elsker å kle dem som små voksne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For fem år siden fikk motedronning Victoria Beckham (41) en liten prinsesse, som fikk navnet Harper Seven (4).

Som forventet tok det ikke lang tid før mamma Victoria og pappa David begynte å kle opp datteren i elegant designertøy.

- Vi handlet hos Prada og hun elsket det. Det var som om hun sa «mamma, jeg er hjemme», fortalte Victoria til Daily Mail i 2011 - før Harper hadde fylt ett år.

Allerede før hun kom til verden hadde Harper en garderobe stappfull av eksklusive plagg, og den lille jenta er allerede litt av en «fashionista».

Det samme kan sies om North West som fyller tre år i juni. Kim Kardashian og Kanye Wests datter startet livet i rampelyset, og kler seg allerede som en ekte diva.

North West kom i pels -se video:

Ingen av kjendismødrene ser ut til å være redd for at den påkostete klesstilen skal få negative konsekvenser for de to jentene.

Kledde datteren i strutsefjær

Noen garderobehøydepunkter så langt inkluderer Norths leopardmønstrede kåpe som hun bar i New York og den dramatiske strutsecapen hun var iført på en spa-dag med moren.

Som datter av en rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og har blitt avbildet i kule skinnjakker og t-skjorter pyntet med tykke gullkjeder.

STOLT PAPPA: David Beckham er ettertraktet som modell og elsker også å kle opp sin lille datter. Foto: Splash News
STOLT PAPPA: David Beckham er ettertraktet som modell og elsker også å kle opp sin lille datter. Foto: Splash News Vis mer

Da hun i mai besøkte Cuba med resten av Kardashian-klanen var selvsagt sommergarderoben på plass, og North var som vanlig søt i en liten leopardkjole.

2-åringen trener også ballett, og bruker gjerne blazere fra det eksklusive merket Balmain over strutteskjørtet på vei til dansetime.

Jakken var en gave fra Balmains kreative direktør Olivier Rousteing (29), og voksen-utgaven har en pris på mellom 20 000 kroner og 60 000 kroner. Kjendisdatteren skal ha fått tre utgaver til odel og eie.

OVERLATER INGENTING TIL TILFELDIGHETENE: Kim Kardashian er kjent for sin luksuriøse stil, og overfører den samme til datteren. Foto: Splash News
OVERLATER INGENTING TIL TILFELDIGHETENE: Kim Kardashian er kjent for sin luksuriøse stil, og overfører den samme til datteren. Foto: Splash News Vis mer

Fikk egen stylist

Bare 16 måneder gammel fikk North sin egen stylist og skredder slik at hun hele tiden kan matche foreldrenes antrekk. Det har også blitt avslørt at antrekkene til den lille jenta er planlagt ned til den minste detalj, lang tid i forveien.

- North har masse klær som matcher Kim sine, slik at de har flere alternativer uansett hva de skal. Slik at uansett hva mamma Kim velger å ha på seg, så har de noe som matcher, har en kilde fortalt motemagasinet Grazia.

Både North og Harper har designerforeldre.

NÆRT FORHOLD: David Beckham elsker å gå tur på med datteren. Foto: Xposure
NÆRT FORHOLD: David Beckham elsker å gå tur på med datteren. Foto: Xposure Vis mer

Victoria Beckham er i dag en anerkjent klesdesigner og ektemannen David har designet kolleksjoner for Hennes & Mauritz. Norths pappa, rapperen Kanye West, har også fått skussmål som designer og datteren blir ofte sett i matchende antrekk som sin berømte far.

Også Kim Kardashian designer klær for familiens klesmerke. Dermed er det ikke så rart at både Harper og North allerede er ekte moteløver.

Første rad på moteshow

Før hun fylte ett år hadde Harper plass på første rekke under en rekke moteshow, og var selvskreven gjest når mamma viste frem en ny kolleksjon.

Også North West er oppvokst med motefiffen og var i fjor kledd i skuddsikkervest, da hun så pappas kleskolleksjon på catwalken.

North West i strutsejakke - se video:

Foreldrene har avslørt at Harper er litt av en guttejente, og den søte jenta har en sporty stil. Hun blir ofte sett i joggesko fra Nike og Adidas, og fru Beckham kler gjerne opp datteren i såkalte «skinny jeans».

Andre ganger kler hun seg i søte sommerkjoler og det lange håret blir gjerne satt opp i flotte fletter. 4-åringen kler seg gjerne i polokjoler fra Karl Lagerfeld og bruker jakker og vesker fra Chloé.

- Victoria elsker å kjøpe klær til Harper og mikser gjerne eksklusivt design med andre plagg, sier en kilde til Us Magazine.

LES OGSÅ: - Hun er en liten diva

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer