Hvem dør i Prison Break?

Livet på utsiden er farligere enn inne i fengselet.

LIVSFARE: Produsentene antyder at en eller flere i Prison Break-gjengen vil dø i løpet av den andre sesongen... Foto: TV3
LIVSFARE: Produsentene antyder at en eller flere i Prison Break-gjengen vil dø i løpet av den andre sesongen... Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sesongpremiere i kveld!

"Prison Break"-produsentene legger opp til de mest intense episodene noensinne når TV-seerne endelig får følge Michael Scofield og gjengen på frifot igjen i kveldens sesongpremiere.

Hele sesongen dekker drøye tre uker av fangenes liv - en dag per episode.

Med politi, FBI og fengselsvakter i hælene jakter alle på medfangen Charles Westmorelands nedgravde formue, men skattejakten blir snart til en dødslek!

Ikke alle utbryterne overlever nemlig kappløpet mot pengesekken i Utah..

- Vi åpner opp showet og jeg tror mange kommer til å bli overrasket, sier manusforfatter Paul Scheuring i intervju med amerikanske medier.

Han avslører også at Scofields enorme fengselstatovering fortsatt vil spille en rolle, selv om de nå kommer ut av fengselet, selv om gjengen nå er utenfor murene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer