NYTT DØDSDRAMA: Ifølge Daily Mail blir fruene i Wisteria Lane snart rammet av nok en katastrofe - denne gangen en flystyrt. Foto: Stella Pictures
NYTT DØDSDRAMA: Ifølge Daily Mail blir fruene i Wisteria Lane snart rammet av nok en katastrofe - denne gangen en flystyrt. Foto: Stella PicturesVis mer

Hvem blir drept denne gangen?

Planlegger å drepe flere sentrale rollefigurer i "Frustrerte fruer".

SEHER.NO:"Frustrerte Fruer" er inne i sin sjette sesong, og det kan med det virke som om produsentene av suksesserien trenger nye metoder for å holde på TV-seerne.

Etter premieren i 2004 har Wisteria Lane blitt rammet av blant annet skyteepisoder, bilulykker og en tornado, og snart rammes den idylliske gaten av en flystyrt, skriver Daily Mail.

Ifølge seriens skaper, Marc Cherry, kommer også flyulykken - hvor et fly krasjer midt i nabolaget -  til å ta livet av noen av hovedpersonene i serien.

- Det vil påvirke livene til alle, avslører han til Daily Mail.

Cherry understreker imidlertid at det ikke er en av de mest profilerte husfruene - som består av Bree (Marcia Cross), Lynette (Felicity Hoffman), Gaby (Eva Longoria) og Susan (Teri Hatcher) - som kommer til å miste livet.
 
- Sannheten er at akkurat nå, så har jeg ingen helt store som dør, forteller serieskaperen, som ifølge Daily Mail likevel innrømmer at han planlegger å drepe flere sentrale rollefigurer, blant annet en seer-favoritt.

Nå ryktes det også at flyet som styrter i den fiktive byen Fairview skal være det kjente Oceanic Airlines-flyet som ble kjent gjennom TV-serien Lost.

Ifølge Daily Mail forteller en kilde til E! at serieskaperne har tent på idéen med å blande de to populære seriene.

Dette er imidlertid ikke første gang serien tar dramatiske vendinger.  

I sesong fem av suksesserien ble Nicollette Sheridan (45), som spilte Edie Britt drept i en bilulykke, og tidligere i år skrev produsentene inn et hett kyss mellom Eva Longoria (33) og Teri Hatcher (43) for å få opp seertallene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring oss på vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Klart for årets jentekyss!