Hvem blir årets TV-navn?

Se og Hør kårer Årets TV-navn. Du kan stemme på din favoritt her på Seher.no - og vinne Sydentur for to!

VINN REISE: Hvis du stemmer - og legger igjen kontaktinfo - så kan du vinne Sydentur for to! Foto: All Over Press
VINN REISE: Hvis du stemmer - og legger igjen kontaktinfo - så kan du vinne Sydentur for to! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonsrik kåring!

SEHER.NO: Elsker du Harald Rønneberg og Thomas Numme? Får du aldri nok av Katrine Moholt? Eller er Nytt på Nytt det beste på TV?

Alle har vi våre TV-favoritter - nå kan DU være med og avgjøre om nettopp din favoritt skal bli hedret med Se og Hørs gjeve tittel og pris: Årets TV-navn.

STEM OGSÅ PÅ ÅRETS NYKOMMER: Stem og vinn her!

På bakgrunn av stemmen som kommer inn kårer vi også "Årets nyhets/sportsformidler" og "Årets humørspreder". Send din stemme nå og vinn Sydentur for to.

Slik gjør du:
Over ser du bilde av de 49 finalistene. I stemmeskjema under er det en liste over alle kandidatene. Når du har valgt ut din kandidat så fyller du ut din kontaktinfo slik at vi finner deg når vi skal dele ut Sydenturen - deretter blar deg frem til din favoritt og sender inn skjema. Da er stemmen avlagt - og du får bekreftelse på dette. Tjenesten er selvsagt GRATIS!

Du kan også sende sms med din stemme til Se og Hør. Da skriver du SHTVNAVN (nummeret på din favoritt) og sender til 2084. Denne tjenesten koster en krone pr. melding. Eller du kan sende et postkort til Se og Hørs TV-navn, Boks 1450 Majorstuveien 17, 0367 Oslo.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer