BRILLEFINE JENTER: Blir en av disse årets brillebruker?
BRILLEFINE JENTER: Blir en av disse årets brillebruker? Vis mer

Hvem blir årets brillemodell?

Her er de ti finalistene som kjemper om tittelen "Årets brillebruker 2008".

SEHER.NO: I hele sommer har Seher.no i samarbeid med Specsavers jaktet på flotte kandidater til "Årets brillebruker 2008". Nå er endelig de ti finalistene klare!

Se bilder av alle kandidatene lenger ned!

Vinneren av den norske finalen går videre til den internasjonale konkurransen i London i 21. oktober, hvor vinneren blant annet stikker av med en modellkontrakt og en tur for to til eksotiske Barbados.

Hvem som skal representere Norge i finalen avgjøres 19. september. Da skal juryformann og Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal sammen med brillestylist Anita Dahlberg og Specsavers' kommunikasjonsansvarlige Elin Skjærven Skandsen plukke ut den finalisten som får reise til London.

- Stil, personlighet og selvtillit er viktige stikkord for den rette kandidaten, sier Ingeborg Heldal.

I fjor var det bergensjenta Ingrid Inderhaug (20) som representerte Norge i den internasjonale brillefinalen i London. Der konkurrerte hun mot 15 andre håpefulle kandidater fra Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Storbritannia og Irland.

- Å delta i finalen i London var en utrolig spennende og morsom opplevelse som jeg vil huske for resten av livet. Det var et stjernespekket og glamorøst arrangement, med rød løper, kjendiser og paparazzifotografer, sier Ingrid, som ønsker årets norske deltager lykke til i London.

Se alle finalistene i bildespesialen nedenfor!

SE VIDEO: Slik stjeler du stjernenes brillestil

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

BRILLEFINALIST: Camilla Syversen (20) fra Porsgrunn har et friår og jobber som ekstrahjelp på Meny. Hun planlegger å studere fysioterapi eller interiørdesign til neste år.
BRILLEFINALIST: Nina Caroline Omtvedt (21) fra Askim jobber som resepsjonist hos Allkopi.
BRILLEFINALIST: Eva Therese Almli (25) fra Drøbak går på voksenopplæring på Ås videregående skole.
BRILLEFINALIST: Johanne Marie Haugerud (19) fra Ottestad går på Trøndertun folkehøyskole i Melhus.
BRILLEFINALIST: Silje Rudshaug Jettestad (18) fra Jessheim går siste året på almennfaglig linje på Jessheim videregående skole.
BRILLEFINALIST: Lene Tangerås Grønevik (21) fra Hatlestrand studerer juss på Universitetet i Bergen.
BRILLEFINALIST: Alice Sandnes (22) fra Oslo holder på med en bachelorgrad i reiseliv og relasjonsledelse på Markedshøyskolen i Oslo.
BRILLEFINALIST: Sinead Mjønes (22) fra Trondheim er nettopp ferdigutdannet sykepleier fra Høyskolen i Trondheim. Nå tar hun et forberedende år til tannlegestudiet på NTNU.
BRILLEFINALIST: Merethe Kathrine S. Meier (23) fra Stavanger studerer sosialantropologi ved Universitetet i Bergen.
BRILLEFINALIST: Camilla Sletten (18) fra Bryne studerer medier og kommunikasjon på Time videregående skole.