BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet sammen med datteren Blue Ivy (6) under en privat anledning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet sammen med datteren Blue Ivy (6) under en privat anledning tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé:

Hvem bet Beyoncé? Nå har internett svar

Selv nekter Sanaa Lathan (46) for å stå bak den noe bisarre manøveren.

Publisert

(Se og Hør): Det begynte hos mannemagasinet GQ og et intervju med komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38) i sin siste utgave - der hun rapporterer om følgende syn fra en kjendisfest i desember:

«Noen bet Beyoncé i ansiktet, helt ut av det blå».

Det faktum at Haddish, kjent fra filmer som «Girls Trip», «Keanu» og «Meet the Spartans», ikke ville røpe hvem som angivelig satte tennene i fjeset til av verdens mest berømte kvinner - har fått internett til å gjøre det internett kan best:

Gå av hengslene.

- Kommer aldri til å si det

De siste dagene har drøssevis av ivrige Beyoncé-detektiver tatt til sosiale medier for å komme til bunns i hvem som står bak den påståtte manøveren, selvsagt under en tilhørende, egen emneknagg ( #WhoBitBeyonce).

Også modell og nettkjendis Chrissy Teigen (32) har kastet seg inn i påskemysteriet, der hun først proklamerte at hun «ikke kunne forlate planeten før hun fant ut hvem biteren var», for deretter å hevde at hun satt på svaret:

- Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse, skrev hun i sin siste del av sagaen på Twitter.

Nå mener derimot New York Posts sladreside, Page Six, at de har klart å spore opp «skurken» i Tiffany Haddishs historie.

- En rekke kilder bekrefter til oss at det er skuespiller Sanaa Lathan som står bak biteangrepet, skriver nettstedet i sin artikkel, der de også har lagt ved et passende splittbilde av Beyoncé, Lathan og et par klapptenner.

STÅR HUN BAK? Den amerikanske skuespilleren Sanaa Lathan (46). Foto: NTB Scanpix
STÅR HUN BAK? Den amerikanske skuespilleren Sanaa Lathan (46). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nekter

- En kilde forteller blant annet at: «Dette ble festens store snakkis, ingen skjønte hvordan hun turte å gjøre noe sånt». Mysteriet er nå løst og saken er avsluttet, konstaterer Page Six.

Kvinnen som er utpekt som syndebukk stiller seg riktignok uforstående til nettstedets «oppklaring».

«Dere vet å ha det gøy. Jeg har ikke under noen omstendigheter bitt Beyoncé, og hvis jeg hadde gjort det, ville det ha vært et kjærlighetens bitt», skriver 46-åringen på Twitter, med en tilhørende trutmunn-emoji.

Lathan er kjent fra filmer som «The Best Man» og «Love & Basketball», og er stemmen bak den oppdiktete figuren Donna Tubbs i tv-tegneserien «Family Guy».

Hovedpersonen selv, Beyoncé altså, har enn så lenge til gode å kommentere ansiktsbitt-snakkisen.

«Hva skjedde egentlig nå?»

Ifølge Tiffany Haddish skal sangeren ha blitt så forfjamset av det angivelige bittet at hun la på sprang.

- Beyoncé løp vekk for å finne ektemannen Jay Z. Hun bare: «Jay! Kom her!», og kjeftet på ham, forteller Haddish til GQ.

- De gikk helt bak i rommet. Jeg tenkte bare: «hva skjedde egentlig nå?».

I intervjuet stopper Haddish ved å fortelle at den etter hvert så sagnomsuste Beyoncé-biteren var en skuespiller. Nå spørs det om vi noensinne vil få svar på om, og i så fall hvem som fikk en trang til å bite den populære artisten på kjendisfest.

LES OGSÅ: Beyoncé viser fram sin veltrente kropp

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer