Beyoncé Knowles:

- Hvem bet Beyoncé i ansiktet?

På en fest i desember skal popdronningen ha blitt bitt i ansiktet av en skuespiller. Nå forsøker fansen å finne ut hvem det er.

JAKT: Med emneknaggen #WhoBitBeyonce forsøker fansen å finne ut av hvem som skal ha bitt popdronninga i kinnet på en fest i desember. Foto: NTB Scanpix.
JAKT: Med emneknaggen #WhoBitBeyonce forsøker fansen å finne ut av hvem som skal ha bitt popdronninga i kinnet på en fest i desember. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at den amerikanske komikeren og skuespilleren Tiffany Haddish (38) ga et stort intervju med mannebladet GQ tidligere denne måneden har søkelyset vært rettet mot Beyoncé (36).

Tiffany, som blant annet er kjent fra filmer som «Girls Trip», «Keanu» og «Meet the Spartans», hevdet nemlig at Beyoncé skal ha blitt bitt i ansiktet på en fest i desember etter en konsert Jay Z holdt i Inglewood i California.

38-åringen har foreløpig ikke røpet navnet på personen som skal ha bitt den verdenskjente superstjernen, men hevder at det er en skuespiller.

Løp vekk

Ifølge 38-åringen skal Beyoncé ha løpt vekk fra den bisarre hendelsen for å finne ektemannen Jay-Z (48).

- Hun bet Beyoncé i fjeset og Beyoncé løp vekk for å finne Jay Z. Hun bare: «Jay! Kom her!» og kjeftet på ham, forteller Tiffany til bladet ifølge BBC.

- De gikk helt bak i rommet. Jeg tenkte bare: «hva skjedde egentlig nå?».

GIFT: Beyoncé og ektemannen Jay Z på ferie i Jamaica tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Beyoncé og ektemannen Jay Z på ferie i Jamaica tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spekulasjoner

Etter at bladet kom ut i butikkene har folk gått av skaftet på sosiale medier. Flere er desperate etter å finne ut hvem som bet den verdenskjente sangerinnen.

Til bladet har imidlertid Beyoncés representant uttalt at de ikke vet noen ting om den angivelige situasjonen med skuespillerinnen.

Likevel ser det ikke ut til at fansen lar seg stoppe.

Emneknaggen #WhoBitBeyonce går som en farsott i sosiale medier, og hittil har allerede to skuespillere benektet å ha bitt stjernen, etter flere anklager de siste dagene.

Heller ikke superstjernen Chrissy Teigen klarer å la være å stille seg spørsmålet om hvem vedkommende kan være.

- Jeg kan ikke forlate denne planeten uten å vite hvem som bet Beyoncé i fjeset, skriver hun og legger til:

- Jeg kan bare tenke meg til en person som kan ha gjort det ... jeg kan ikke si det, men hun er den verste.

- Min første gjetning var feil. Hvem den ekte personen er? Det hadde jeg aldri trodd. Nå har jeg sagt for mye.

- Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse.

Innrømmet utroskap

Det er ikke første gang popdronningen Beyoncé har snudd en hel verden på hodet.

Da hun ga ut kritikerroste «Lemonade», slapp hun ikke bare ut albumet uten forvarsel, men hun anklaget også ektemannen Jay Z for utroskap.

Jay Z har hele tiden holdt kortene tett til brystet, men i november bekreftet han, ifølge flere utenlandske medier, at han har vært utro.

Da han blant annet ga ut albumet 4:44, var det flere som hevdet at han referer til albumet til kona, ved å si at han beklager for at han har vært med andre kvinner.

I et større intervju med The New York Times, som er ett av få intervjuer stjernen har gitt, sier han det mange tar som en bekreftelse på utroskapsryktene.

Som følge av en turbulent oppvekst og et like tettpakket voksenliv, har det preget rapperen, som bestemte seg for å oppsøke en psykolog.

- Man må bare overleve. Man går inn i overlevelsesmodus, og hva skjer da? Jo, man skrur av alle følelsene sine. Så selv med kvinner skrur du av følelsene, du klarer ikke å knytte deg til dem, uttalte han og fortsatte:

- I mitt tilfelle ble det veldig dypt. Så skjer alt, blant annet utroskap, fortalte han åpent.

Flere medier, deriblant Time, The Telegraph og People, skrev den gang at svaret trolig omhandler hans nåværende kone.

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Fikk tvillinger

Nå ser det imidlertid ut til at familietilværelsen er noe rolige for duoen, som har tre barn sammen.

I sommer i fjor ble de etterlengtede tvillingene til popstjernen Beyoncé og rapperen Jay-Z født.

Beyoncé og rapperen Jay Z falt for hverandre i 2002 etter å ha spilt inn låten «'03 Bonnie & Clyde» sammen. Seks år etter giftet duoen seg under en privat seremoni i New York.

7. januar 2012 kunne ekteparet glede seg over å ha fått et nytt medlem til familien, da sjarmtrollet Blue Ivy kom til verden.

Den lille jenta ble født ved hjelp av keisersnitt på Lenox Hill i New York, og det mektige superparet hadde sørget for strengt sikkerhetsvakthold, og at store deler av sykehusetasjen var forbeholdt dem, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian er redd for å amme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer