<strong>DETTE MENER DE OM BOTOX:</strong> «Ja, vi elsker Hollywood»-fruene Solvei McKenna, Kjersti Thorsen Romero, Tine Eriksen Schatz, Lillian Müller, Monica Hansen snakker ut om botox. Foto: Anders Myhren/Seher.no
DETTE MENER DE OM BOTOX: «Ja, vi elsker Hollywood»-fruene Solvei McKenna, Kjersti Thorsen Romero, Tine Eriksen Schatz, Lillian Müller, Monica Hansen snakker ut om botox. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Hvem av dem tar Botox?

Lillian Müller startet Botox-krangel blant Hollywood-fruene. Her kan du lese hvem som tar det. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med flere av «Ja, vi elsker Hollywood»-damene nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Onsdag skrev VG at Lillian Müller (58) mener det hersker et Botox-hysteri blant kollegaene i TVNorge -serien «Ja vi elsker Hollywood».

I serien får man se at modell Monica Hansen (31) og eiendomsmegler Tine Schatz (47) regelmessig får sprøytet inn Botox for å fjerne rynker, samt Restylane og andre såkalte «fillers» for å få svulmende lepper og kinnbein.

- Mange av kvinnene i programmet har tatt Botox. Enkelte av kvinnene har gjort litt av hvert . Jeg er fundamentalt imot plastisk kirurgi, med mindre situasjonen er så spesiell at man må gjøre noe med det, sa Müller til avisen.

Seher.no har snakket med fem av kvinnene om deres syn på botox og ikke minst plastisk kirurgi. Og det er liten tvil om at meningene er meget delte, to er nemlig for og tre av dem er mot...

- Botox er jo hva alle snakker om her! Er du på en fest, er det nesten sånn at folk titter på deg og spør om "du har gjort det ennå", sier Kjersti Thorsen Romero (41), som frykter spesielt én ting ved det nevnte botox-hysteriet.

- Hvordan skal man fordømme dette når man bor i Los Angeles? Jeg tror det er opp til alle og enhver hvordan man føler seg. Men det er jo litt sånn at ansiktsuttrykkene til de som har tatt det nesten blir litt tilsvarende hverandre. Det kan være litt skummelt å se hvor vi er nå og hva det utvikler seg til om fem år når man ser konsekvensene av det, mener 41-åringen.

Munnrappe Tine Eriksen Schatz (47) er blant dem som er utelukkende positiv til det å fikse på eget utseendet. Og det så til de grader.


- Jeg er helt for plastiske operasjoner. Jeg har aldri gjort en ansiktsløftning, men spurte min gode venn, doktor Pearlman, om jeg skulle gjøre det. "Not yet", sa han. Men jeg gjør botox i pannen min, det gjør jeg. Ellers har jeg kke gjort noe, men jeg kunne kunne tenke meg å gjøre det, forteller hun til Seher.no.

Schatz er ikke redd for at hun vil være et dårlig forbilde for yngre jenter som er misfornøyd med eget utseende.  

- Jeg er ikke noe forbilde jeg, og jeg vil heller ikke være det. Ikke gjør hva jeg gjør! Det funker for meg, men det vil ikke si at det funker for andre mennesker. Men jeg er for alt det som gjør at du kan føle deg bedre, mer sexy og sikker på deg selv.

Modellen Monica Hansen er enig med "kollegaen" i TVNorge-programmet.

- Det er viktig med vedlikehold, sånn som for eksempel botox, hud, trening og hvordan spise riktig. Jeg er ærlig, og sier ting rett ut som det er. Og jeg tror de fleste på min alder og i min bransje har prøvd litt av hvert. Jeg har gjort litt mindre ting, som fyllinger, men det er ikke sånn at jeg har gjort 20 operasjoner som de Hollywood-damene man leser om.

- Hvor mange operasjoner har du tatt da, Monica? 

- Det er privat. Det holder jeg for meg selv, smiler hun.

Solvei McKenna har prøvd botox en gang, men ble så stiv i ansiktet at hun aldri mer skal gjøre det. Til Seher.no forteller Lillian Müller at hun startet tidlig med å forhindre sannsynligheten for at hun må under kniven.

- Jeg begynte tidlig å forsøke å hindre at de negative sidene av aldringsprosessen kom frem, det med å holde vekten nede, holde huden fin, ikke gå til plastiske kirurger - og holde seg unna botox, sier hun.

Og:

- Operasjoner og botox er slike ting som jeg ikke driver med, jeg har så utrolig positive resultater av den måten jeg har levd på de siste 31 årene at jeg ikke har bruk for slike ting.

Tirsdag fortalte programleder Jan Thomas Mørch Husby (43) til Seher.no at han aldri har skåret i ansiktet.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se Los Angeles-intervju med flere av "Ja, vi elsker Hollywood"-damene her: [obj:media:8469]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer