FORLOVET: Mandag gikk Kanye West ned på kne og fridde til kjæresten Kim Kardashian.  Foto: All Over Press
FORLOVET: Mandag gikk Kanye West ned på kne og fridde til kjæresten Kim Kardashian. Foto: All Over PressVis mer

- Hval-kommentarene knuste henne

Kim Kardashian vektkritikken under svangerskapet skal ha gått svært hardt inn på Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO: Oppmerksomheten rundt Kim Kardashian (32) eksploderte da det ble kjent at realitystjernen ventet sitt første barn med rapperkjæresten Kanye West (35). 

Amerikanske medier var til tider svært frekke når de skrev om TV-stjernens økende vekt under svangerskapet. 

Såret av vekt-kritikken
All hetsen skal ha vært tung å håndtere for Kim, som tok seg svært nær av vektkommentarene, ifølge hennes halvbror, «The Hills»-stjernen Brody Jenner. 

- Jeg vet hun ble lei seg - det burde vært en av de lykkeligste periodene hennes, men det var det ikke. Folk går opp i vekt når de venter barn og det er ingenting galt med det. Jeg ble rasende av å lese det de skrev om henne, sier Jenner til Now Magazine ifølge Radaronline. 

Lignet på en hval 
Flere magasiner mente Kardashian lignet på en hval og at hun hadde lagt på seg over 27 kilo, noe Kim senere benektet. 

- Mye slemt ble skrevet om henne. Når du er gravid burde det være en flott periode i livet og du burde bli spart for å se overskrifter som «Kim er en hval» i en hver kiosk.  

Desperat etter å slanke seg 
Kardashian var desperat etter å miste babyvekten etter fødselen og låste seg inne for å trene av seg kiloene. Hun har vist seg svært sjeldent etter datteren North kom til verden i sommer, men nylig viste hun seg med en helt ny blond frisyre. Nå skal hun derimot være så fornøyd med figuren at hun vurderer å posere lettkledd for Playboy. 

Superparet har gjort alt for å skåne datteren fra paparazziene, men Kanye viste nylig et bilde av lille North West da han gjestet svigermor Kris Jenners' talkshow.

LES OGSÅ: Sjekket inn på rehab for å redde ekteskapet