John Arne Riise og Tone Damli:

- Hva var greia?

John Arne Riise gjester Tone Damlis nye podkast, og får blant annet spørsmål om SMS-skandalen.

NY PODKAST: Tone Damli har startet podkast, og hun og hennes første gjest John Arne Riise kommer inn på mye «gammal moro». Her er Damli avbildet i forbindelse med «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/ NTB
NY PODKAST: Tone Damli har startet podkast, og hun og hennes første gjest John Arne Riise kommer inn på mye «gammal moro». Her er Damli avbildet i forbindelse med «Allsang på grensen» i fjor sommer. Foto: Thomas Andersen/ TV 2/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tone Damli Aaberge (33) er aktuell med podkasten «Råning med Tone» hvor hun og en kjent person kjører rundt og snakker om livet. Hennes første gjest er fotballstjernen John Arne Riise.

I promoen som Aaberge har delt på sin Instagram snakker de to om den mye omtalte SMS-skandalen i 2005, da Riise havnet på forsiden av flere av landets største aviser. Dette etter å ha sendt en rekke tekstmeldinger til norske kvinner, der han ba dem ut på en romantisk middag.

ÅPNER OPP: John Arne Riise forteller om bruddet, kjærlighetslivet og de SMS-skandalen i Tone Damlis nye podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ÅPNER OPP: John Arne Riise forteller om bruddet, kjærlighetslivet og de SMS-skandalen i Tone Damlis nye podkast. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Det var jo på den tiden du sendte alle disse SMS-ene. Hva var greia med det, og hvorfor fikk ikke jeg en SMS?, spør Aaberge

- For det første var du veldig ung. Jeg var singel på den tiden, og det var mest kødd, men målet var jo å få svar og se hvilke reaksjoner jeg fikk, svarer Riise.

Stor ståhei

Dagbladet har kontaktet Riise for en kommentar i forbindelse med programmet. Hans manager Erland Bakke svarer:

- Riise ønsker ikke supplere med ytterligere kommentarer knyttet til den aktuelle podkasten, skriver Bakke i en SMS til Dagbladet.

Tidligere i år gjorde Riise et intervju med Se og Hør hvor han snakket om den såkalte SMS-skandalen. Sommeren 2005 skrev avisene side opp og side ned om Riises SMS-flørt med norske kjendiskvinner. Bakgrunnen var at fotballstjernen hadde sendt samme tekstmelding til profilerte damer. Da damene avslørte fellesflørten, var skandalen et faktum.

Ble hentet av Riises Ferrari

Tone Damli Aaberge er glad for at folk får se og høre en annen side av Riise.

- Man merker at han snakker med en venn. Han er mer rolig og ydmyk, og kanskje ikke så frempå som han kan være. Jeg tror han synes det var trygt å snakke med meg, sier Aaberge om Riises deltakelse i hennes podkast.

FORNØYD: Tone Damli er strålende fornøyd med sin nye podkast og gleder seg til å vise nye sider ved seg selv. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix
FORNØYD: Tone Damli er strålende fornøyd med sin nye podkast og gleder seg til å vise nye sider ved seg selv. Foto: Alexander Vestrum / NTB scanpix Vis mer

Hun avslører at det ikke er første gang hun og Riise har vært på kjøretur.

- Da jeg var 17 hentet han meg i sine røde Ferrari. Jeg bodde vel på et eller annet hotell. Det var ikke noen date altså, vi har aldri vært der, men vi har kjent hverandre lenge og holdt jevnlig kontakt, sier Aaberge.

I podkasten snakker Riise også om skilsmissen, og at han ikke har troen på å finne kjærligheten på nytt, kommer det frem i Aaberges Instagram-innlegg.

- Helt nydelig

Aaberge forteller at bakgrunnen for podkasten er hennes oppvekst på «bygda» hvor timelange bilturer var en del av hverdagen.

- Jeg ville lage en podkast som var litt mer organisk enn innspilling i et studio. Jeg er ikke journalist og ikke vil jeg være det heller. Jeg ønsker å ha fine samtaler med folk uten å ha et ark foran meg. Så kom jeg med tittelen «Råning med Tone», også festet det seg bare, forteller hun.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Sangeren fra Sogndal sier at hun lenge har hatt lyst til å lage en podkast, og mener at bilkjøring er en fremragende måte å føre samtale.

- Noen ganger er det tryggere å ikke ha øyekontakt når man prater, og når man kjører bil med folk blir man tvunget til å føre en samtale. Jeg har vært mye på veien, og har opplevd det flere ganger.

Aaberge forteller at hun har inviterte både venner, bekjente og mennesker hun ikke kjenner på biltur. Hun sier at fellesnevneren er at alle har en historie eller kan noe hun interesserer seg for. Forhåpentligvis tør hun å vise nye sider ved seg selv også, sier hun.

- Dette er et format hvor jeg kan by litt mer på meg selv, og hvor jeg kan fortelle ting med egne ord. Det er helt nydelig. Mitt mål er å heller snakke litt for mye, og være modig nok til å ta med ting som jeg vanligvis ikke ville snakket om, avslutter Aaberge.

LES OGSÅ: Sluttet å amme: - En stor belastning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer