ALVORLIG DAME: Victoria Beckham er nesten like kjent for sitt fraværende smil som for sin designerkarriere og Spice Girls-fortid. Foto: All Over Press
ALVORLIG DAME: Victoria Beckham er nesten like kjent for sitt fraværende smil som for sin designerkarriere og Spice Girls-fortid. Foto: All Over PressVis mer

- Hva var det jeg sa? Hun kan smile!

Slik tar David Beckham oppgjør rundt fordommene om kona på Facebook.

SEOGHØR.NO: Det er ikke ofte at Victoria Beckham (39) trekker på smilebåndet, og mange har kritisert henne for å ha et steinansikt.

Selv har hun uttalt at det er motebransjen som har stjålet smilet hennes.

- Jeg tror jeg sluttet å smile da jeg begynte i motebransjen. Jeg har skapt en slags personlighet som ikke gir et fullverdig bilde av meg, og jeg beskytter meg selv ved å sette opp en mental mur. Før pleide jeg ofte å smile på bilder, men motebransjen stjal smilet mitt, avslørte hun til Glamour magazin i fjor.

Derfor ble det enorm oppmerksomhet rundt bildet av en sprudlende glad Victoria som David Beckham (38) postet på Facebook-profilen sin søndag.

- Hva var det jeg sa? Hun kan smile! skriver han over fotografiet av sin vanligvis så alvorlige kone.

Mange millioner fans har trykket «like» på bildet, og mange tusen har lagt igjen kommentarer hvor de roser fotballfruen. Her er et par av dem:

- En vakker kvinne. Hun burde smile mye oftere.

- Dette er kanskje det beste bildet jeg noen gang har sett av din kone. Hun ser helt fantastisk ut og gløder av lykke.

- Hun ser så naturlig og vakker ut. Kunne ønske hun så slik ut på bildene hun stiller opp på i alle bladene også.
LES OGSÅ: Se, Victoria Beckham smiler!