Hva tjener de i minuttet?

Sjekk hva verdens 10 rikeste kjendiser tjener i minuttet - og se hva de kunne brukt pengene på.

TENKER: "Hva skal jeg bruke disse 40.000 kronene jeg tjener i minuttet på? Google-aksjer?", tenker Bill Gates. Foto: All Over Press
TENKER: "Hva skal jeg bruke disse 40.000 kronene jeg tjener i minuttet på? Google-aksjer?", tenker Bill Gates. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har til smør på brødet!

Nylig kalkulerte økonomimagasinet Forbes ut hva de 10 rikeste kjendisene tjener på 60 sekunder;

Golden Gates
Bill Gates er en selvfølge på riking-lister. Han er tross alt verdens 2. rikeste mann - kun slått av IKEA-gründeren Ingvar Kamprad. Med en formue på utrolige 50 millioner kroner, tjener mannen bak Microsoft 40.000 kroner i minuttet! For denne summen kan han kjøpe seg 16 Google-aksjer. Men det kommer han nok ikke til å gjøre med det første.

Søkkrike Steven
Mannen bak "Indiana Jones"-filmene, regissøren og produsenten Steven Spielberg, er en pengemaskin. Med sine nesten 4000 kroner i minuttet, kan han på under ti minutter tjene nok til å ta inn på det dyreste hotellrommet i Las Vegas, "The Mansion". En natt her koster ikke mindre enn 30.000 kroner. Lommerusk.

Tusen-Tiger
På et minutt tjener Tiger Woods 1000 kroner i minuttet på det han kan aller best; golf. Det er nok til å kjøpe fire dusin Nike Platinum-golfballer, det.Se hva de andre på Forbes' liste tjener:


  • Star Wars-skaperen George Lucas: 2600 kroner.
  • Komiker Jerry Seinfeld: 7000 kroner.
  • CSI-regissøren Jerry Bruckheimer: 9000 kroner.
  • Harry Potter-forfatteren J.K Rowling: 8000 kroner.
  • Plateprater Howard Stern: 3500.
  • Programleder Oprah Winfrey: 1300.
  • ”Da Vinci-koden”-forfatter Dan Brown: 1000.


PS. I gjennomsnitt tjener vi nordmenn 63 øre i minuttet. På et kvarter har vi nok til en liten Snickers.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer