TENKER: "Hva skal jeg bruke disse 40.000 kronene jeg tjener i minuttet på? Google-aksjer?", tenker Bill Gates. Foto: All Over Press
TENKER: "Hva skal jeg bruke disse 40.000 kronene jeg tjener i minuttet på? Google-aksjer?", tenker Bill Gates. Foto: All Over PressVis mer

Hva tjener de i minuttet?

Sjekk hva verdens 10 rikeste kjendiser tjener i minuttet - og se hva de kunne brukt pengene på.

Har til smør på brødet!

Nylig kalkulerte økonomimagasinet Forbes ut hva de 10 rikeste kjendisene tjener på 60 sekunder;

Golden Gates
Bill Gates er en selvfølge på riking-lister. Han er tross alt verdens 2. rikeste mann - kun slått av IKEA-gründeren Ingvar Kamprad. Med en formue på utrolige 50 millioner kroner, tjener mannen bak Microsoft 40.000 kroner i minuttet! For denne summen kan han kjøpe seg 16 Google-aksjer. Men det kommer han nok ikke til å gjøre med det første.

Søkkrike Steven
Mannen bak "Indiana Jones"-filmene, regissøren og produsenten Steven Spielberg, er en pengemaskin. Med sine nesten 4000 kroner i minuttet, kan han på under ti minutter tjene nok til å ta inn på det dyreste hotellrommet i Las Vegas, "The Mansion". En natt her koster ikke mindre enn 30.000 kroner. Lommerusk.

Tusen-Tiger
På et minutt tjener Tiger Woods 1000 kroner i minuttet på det han kan aller best; golf. Det er nok til å kjøpe fire dusin Nike Platinum-golfballer, det.Se hva de andre på Forbes' liste tjener:


  • Star Wars-skaperen George Lucas: 2600 kroner.
  • Komiker Jerry Seinfeld: 7000 kroner.
  • CSI-regissøren Jerry Bruckheimer: 9000 kroner.
  • Harry Potter-forfatteren J.K Rowling: 8000 kroner.
  • Plateprater Howard Stern: 3500.
  • Programleder Oprah Winfrey: 1300.
  • ”Da Vinci-koden”-forfatter Dan Brown: 1000.


PS. I gjennomsnitt tjener vi nordmenn 63 øre i minuttet. På et kvarter har vi nok til en liten Snickers.