TOK STYRINGA: Sportsreporteren Carsten Skjelbreid tok kommandoen under praten med Seher.no, og begynte selv å intervjue dansepartneren. Foto: Anders Myhren, Seher.no
TOK STYRINGA: Sportsreporteren Carsten Skjelbreid tok kommandoen under praten med Seher.no, og begynte selv å intervjue dansepartneren. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Hva tenkte du da du så meg?

Se hvordan det gikk da Carsten Skjelbreid tok over intervjuet!

 Se Carsten intervjue dansepartnreren sin nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Carsten Skjelbreid (37) og dansepartnereen Elene Bokoreva Wiulsrud er blant favorittene til å gå videre i kveldens "Skal vi danse" på TV 2.

Men da Seher.no møtte de to til en danseprat, nølte ikke den rutinerte sportsjournalisten med å ta til seg mikrofonen å selv intervjue Elena.

- Hva tenkte du når de sa du skulle få han rare, lange mannen med det mørke håret - Carsten?

- Jeg var veldig fornøyd, jeg hadde lyst til å ha en sterk partner, også passet det bra at du driver med sport siden det har "connection" med dans, svarer en humrende Elena.

De to dansepartnerene legger ikke skjul på at de trives sammen, selv om det av og til går en kule varmt i treningslokalene.

- Før valgte partneren min, spurte de meg "tåler du kjeft?", og jeg sa bare "ja, det er jeg vant til", så det er kanskje derfor de mente vi passet bra sammen, humrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ:  Tshawe takker for dama med dansetips

Se Carsten intervjue danseparteneren her:
[obj:media:8081]