Hva tar du bilder av, mamma?

Kjendisfamilien trasket rundt i New York. Men mamma Katie Holmes var mest opptatt av å fotografere.

NYSGJERRIG: Suri var nysgjerrig på hvordan mamma Katies bilder ble. Heldigvis hadde hun et polariodkamera, så Suri fikk umiddelbart se resultatet.  Foto: All Over Press
NYSGJERRIG: Suri var nysgjerrig på hvordan mamma Katies bilder ble. Heldigvis hadde hun et polariodkamera, så Suri fikk umiddelbart se resultatet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uken var familien Holmes/Cruise på rusletur i den hotte bydelen Tribeca i New York City.  

Mamma Katie (33) hadde fått nytt polaroidkamera, og var opptatt av å ta blinkskudd av spennende ting i bydelen, så vel som bilder av mann og barn.

Lille Suri (5), som er kjent for sine dyre skovaner, spankulerte som vanlig rundt i høye hæler, og så ut til å få for lite oppmerksomhet av sin kjente mamma. Men heldigvis hadde den lille fashionistaen pappa Tom i umiddelbar nærhet, som løftet og dullet på sin yngste datter.

Om den lille familien snart får et nytt medlem de kan ha med på bytur gjenstår å se, men enn så lenge sørger mamma Katie for å gjevnlig oppdatere familiens fotoalbum.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Derfor fortalte hun om moren og brorens død 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer