Hva synes familien om dette?

To måneder etter han døde i en bilulykke krasjer Paul Walker på filmlerretet.

FILMKRASJ: I den kommende actionfilmen «Brick Mansions» er Paul Walker med i en voldsom bilulykke. Foto: Europa Corp / Brick Mansion
FILMKRASJ: I den kommende actionfilmen «Brick Mansions» er Paul Walker med i en voldsom bilulykke. Foto: Europa Corp / Brick Mansion Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I desember i fjor ble «Fast & Furious»-stjernen Paul Walker revet vekk i en stygg bilulykke som levnet ham og kameraten Roger Rodas (38) ugjenkjennelige.

I forkant av dødsulykken var filmstjernen i gang med innspillingen av «Fast & Furious 7», men skuespilleren var også helt ferdig med innspillingen av actionfilmen «Brick Mansions».

NY FILM: Paul Walker døde i en tragisk bilulykke i desember 2013. Nå er han aktuell med en ny film. Foto: Europa Corp / Brick Mansion
NY FILM: Paul Walker døde i en tragisk bilulykke i desember 2013. Nå er han aktuell med en ny film. Foto: Europa Corp / Brick Mansion Vis mer

Nå er traileren til filmen klar. Noe overraskende har filmselskapet valgt å fokusere på en heftig biljakt med Paul Walker i hovedrollen.

Se trailer her:

 

 

Actionfilmen, som er en nyinnspilling av den franske filmen «Disctrict B13», ble filmet våren 2013 og slippes på kino 25 april.

Som en av hovedrolleinnehaverene i de suksessrike «Fast & Furious»-filmene hadde Walker, som ble 40 år, en formue pålydende 160 millioner kroner. Det er nå datteren Meadow som arver hele formuen.

ARV: Paul Walkers datter, Meadow Walker, arver alt av farens verdier. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
ARV: Paul Walkers datter, Meadow Walker, arver alt av farens verdier. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer

Men Meadow får ikke tilgang til pengene med en gang. I henhold til Walkers ønsker, skal moren Cheryl blir formynder over sitt barnebarn og pengene. Per nå bor Meadow Walker hos moren, Rebecca Soteros.

LES OGSÅ:    Avdekker grufulle detaljer om ulykken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer