- Hva synes du om brystene mine?

Hør «Entourage»-stjernen Sasha Grey lese fra sin nye erotiske bok.

KLEDDE PÅ SEG I MØTET MED NORSK VÆR: - Jeg er ikke vant til slik kulde fra California, sa en vinterkledd Sasha Grey, da hun møtte Seoghør.nos reporter.
KLEDDE PÅ SEG I MØTET MED NORSK VÆR: - Jeg er ikke vant til slik kulde fra California, sa en vinterkledd Sasha Grey, da hun møtte Seoghør.nos reporter. Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Sasha Grey (25) har de siste årene gjort suksess som skuespiller i TV-serien «Entourage» og Steven Soederbergh-filmen «The Girfriend Experience».

Fram til hun la opp i 2009 var hun imidlertid best kjent som en av verdens største kvinnelige pornostjerner , og nå har hun brukt sin bakgrunn til å gi ut den erotiske boken «The Juliette Society».

Boken handler om en jente som heter Catherine, som gradvis blir dratt inn i en hemmelig sexklubb for mektige mennesker.

- Jeg har skrevet siden jeg var 10 år gammel. Catherines nysgjerrighet minner om meg selv da jeg var 16 år gammel, sier Sasha til Seoghør.no om boken, som i Norge gis ut på forlaget Aschehoug.

Se og hør Sasha lese høyt fra sin nye bok i videoen øverst i artikkelen!I den prisbelønte TV-serien «Entourage» spilte Sasha en oppdiktet versjon av seg selv, som datet hovedpersonen Vincent Chase (Adrian Grenier).

Etter at serien ble lagt ned i 2011 har ryktene svirret om en «Entourage»-film og, men Sasha Grey sier hun foreløpig ikke har blitt kontaktet om et comeback.

- Jeg har ikke hørt noe ennå, men blir gjerne med hvis det skulle bli noe av, sier hun til Seoghør.no med et smil.