Hva står det her?

Nå har popstjernen over 15 tatoveringer.

NY TATOVERING: Rihanna har tatovert ordene «Rebelle Fleur» på venstre side av halsen.  Foto: All Over Press
NY TATOVERING: Rihanna har tatovert ordene «Rebelle Fleur» på venstre side av halsen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Popstjernen Rihanna (22) har aldri lagt skjul på sin elsk av tatoveringer, og den 22 år gamle sangerinnen fra Barbados har over 15 ulike markeringer strødd rundt om på kroppen.
 
Blant annet har Rihanna et dryss med stjerner nedover nakken, en liten stjerne i venstre øre, en pistol langs det ene brystbenet, fødselsdatoen til assistenten Melissa Forde i romertall på venstre skulder, en note på høyre ankel, et fiskene-tegn bak høyre øre, en Sanskrit-bønn nedover hoften og ordet Shhhh...på en av fingrene.

Som om ikke det var nok, har popstjernen også en arabisk frase over ribbeina, en liten hodeskalle med rosa sløyfe på baksiden av venstre fot, en henna-inspirert drage-klo, ordet love på en av fingrene på venstre hånd, en annen pistol og et tribal-mønster på høyre hånd.

Det ser imidlertid ikke ut til at Rihanna kommer til å gi seg med kroppskunsten med det første, og amerikanske medier spekulerer nå i om hun har blitt avhengig av tatoveringer.

Onsdag denne uken ble nemlig 22-åringen og kjæresten Matt Kemp (25) avbildet på vei ut av et tatoveringsstudio i New York, og popstjernen hadde da et stort plaster på siden av halsen, skriver Daily Mail.

Kort tid etter at de forlot studioet, tok Rihanna av seg plasteret, og viste frem sin nye kroppskunst, som består av ordene «Rebelle Fleur», som er fransk og betyr blomster-rebell.

Popstjernen har tidligere fortalt at hun ser på tatoveringer som «en hel kultur», og i fjor ble hun avbildet i det hun tatoverte noen artister i et studio i New York.

- Jeg elsker å henge i tatoveringsstudioer. Noen ganger når jeg er i New York, etter fotoshoots og opptredner, når jeg egentlig burde hvilt meg, liker jeg å kle på meg å henge ut i tatoveringsstudioene i SoHo. Jeg er så fasinert av tatoveringer, det er en hel kultur, og jeg studerer det. Noen ganger går jeg dit med venner, andre ganger alene, har superstjernen tidligere uttalt.

Om den nye kroppskunsten til Rihanna har en dypere mening, vites ikke, men popstjernen og kjæresten virket tydelig begeistret for det nye merket på 22-åringens hud.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Rihanna leker med ilden