«Hva søren gjør jeg her?»

Breaking Bad-kjekkasen Aaron Paul satt på første rad under moteuka i London.

FØRSTE RAD: Det var en stjernespekket front row på Burburrys visning under moteuka i London.  Foto: All Over Press
FØRSTE RAD: Det var en stjernespekket front row på Burburrys visning under moteuka i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Vi er vant til å se ham som metamfetaminkoker Jesse Pinkman i den prisbelønnede TV-serien «Breaking Bad» som går på MAX.

Men skuespiller Aaron Paul Sturtevant (33) har flere interesser.

Mandag denne uken overvar han motegiganten Burburrys visning av vår- og sommertrender for kvinner, under moteuka i London.
 
Sammen med blant andre banesyklisten Victoria Pendleton (31), artist Dita Von Teese (39), «One Direction»-medlem Harry Styles (18) og «Slumdog Millionaire»-skuespiller Dev Patel (22) koste Aaron seg på første rad.

I januar fridde 33-åringen til kjæresten Lauren Parsekian (24), og kanskje det var kjærestegaveinspirasjon som gjorde at nettopp Aaron satt på første rad?

Selv om «Breaking Bad»-stjernen var i godt selskap så det noen ganger ut til at han ikke helt hadde funnet seg til rette på det eksklusive moteeventet.

Flere ganger sendte han nemlig ansiktsuttrykk av den oppgitte typen i retning catwalken...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Aaron Paul fridde i Paris

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer