Hva skjuler Scarlett?

Hun er en av verdens mest sexy kvinner, men likevel gjemmer Scarlett Johansson seg for fotografene.

KVISER?: Røde hunder? Solbrent? Tannregulering? Hva har Scarlett under kåpen? Stem nedenfor! Foto: All Over Press
KVISER?: Røde hunder? Solbrent? Tannregulering? Hva har Scarlett under kåpen? Stem nedenfor! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Folkesky?


SEHER.NO: Hva er det en av verdens mest sexy kvinner har å skjule? Scarlett Johansson (22) besøkte en nattklubb i Hollywood i helgen, og kjempet hardt for å slippe å vise seg fram.


Under en stor rød kåpe er det ikke mulig å vite hva som skjuler seg, men når kåpen kastes kommer en betydelig rundere Scarlett til syne.


Selv har hun uttalt at hun ligner mest på en gutt, men kurvene til "Lost In Translation"-stjernen har gitt henne flere "mest sexy kvinne"-titler.


Magasinet Esquire har kåret Scarlett til den verdens mest sexy kvinne. Også den britiske avisen The Sun har Scarlett på listen over historiens største sexsymboler.


Scarlett innehar i tillegg fjerdeplassen i fjorårets "Life & Style"-kåring over de mest glamorøse, og Woody Allen har uttalt at den unge skuespillerinnen er så vakker at hun må ha blitt berørt av Gud.  


Nå spekulerer amerikansk presse i om stjernen er gravid - andre hevder at hun har lagt seg under kniven!


Hva tror du? Stem til høyre!


 
 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer