HVA HAR SKJEDD?: Patricia på en prisutdeling for fire år siden, og Patricia nå.
HVA HAR SKJEDD?: Patricia på en prisutdeling for fire år siden, og Patricia nå. Vis mer

Hva skjer med Raymonds kone?

"Alle elsker Raymond"-stjernen Patricia Heaton er blitt gammel over natten.

SEHER.NO: "Alle elsker Raymond"-stjernen Patricia Heaton (50) har måtte tåle mye kritikk den siste tiden.

Tidligere i år ble skuespillerinnen avbildet da hun var på Hawaii i anledning sin 50-årsdag, og flere amerikanske medier fråtset lenge i bilder av en bikinikledd Heaton, som de omtalte som "kvinnen uten navle".

Nå er de ute etter den gamle husmor-sexbomben igjen.

Tv-stjernen, som har spilt i serien "Back to you" sammen med Kelsy Grammer etter suksessen med "Alle elsker Raymond", var nylig ute og spankulerte med en kopp kaffe i Los Angeles, da noen heldige paparazzifotografer fikk tatt noen heller uheldige bilder av henne.

For enten var kaffen svært vond, eller så har det skjedd noe dramatisk med ansiktet til Heaton, skriver Stellapictures.

Grimasen hun hadde gjorde de tydelige alderstegnene hun har fått merke de siste årene enda mer synlige.

Patricia har tidligere innrømmet at hun er en stor fan av plastisk kirurgi, særlig fordi hun som mor til fire barn har merket naturen på kroppen.

- Det å føde fire barn har lært meg at en plastisk kirurg er en jentes beste venn. Det å ha et keisersnitt hvert andre år gjør at magen din ikke ser ut til slutt, all den huden som henger. Det er ikke søtt. Og brystene mine - du måtte folde de sammen for å få de inn i en bh. Det var fælt, har Heaton tidligere sagt på "The Oprah Show".

Men om hun er fan av ansiktsoperasjoner også vites ikke, selv om disse nye bildene kanskje kan tyde på at hun har vært hos plastikkirurgen én gang for mange.

- Jeg synes folk gjør for mye ut av å skjule det, jeg tror uansett at tabloidene finner ut av det og skriver om det. Så jeg vil heller si det selv, og ha kontroll over det som kommer ut, sa tv-stjernen.

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med kroppen din?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.