- Hva skjer med lårene hennes?

Jessica Simpsons bursdagsbilde vekker oppsikt på Instagram.

MUSKULØS: Jessica Simpson lå i hardtrening i to år for å bli kvitt kiloene etter sin første datter. I fjor hadde hun nådd vektmålet sitt, og nå ser hun mer muskuløs ut enn noensinne. Foto: NTB Scanpix
MUSKULØS: Jessica Simpson lå i hardtrening i to år for å bli kvitt kiloene etter sin første datter. I fjor hadde hun nådd vektmålet sitt, og nå ser hun mer muskuløs ut enn noensinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Popstjernen Jessica Simpson feiret 35 års-dagen med gode venninner på populære St.Barts i helgen.

Dermed benyttet hun anledningen til å vise frem sine svært godt trente lår. På instagram la hun nemlig ut et bilde av seg selv i en sort utringet badedrakt, med en liten singlet over.

Designerens slanke og muskuløse lår ble et naturlig blikkfang på bildet. Hun stod mellom sine to venninner, som hadde betydelig med kjøtt på bena.

- Jeg elsker disse her, skrev hun ved siden av bildet, som nå har fått nesten 33.000 likerklikk.

I love these vacation babes @laurenz422 @stepheniepearson

Et bilde publisert av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Hennes følgere reagerte både med beundring og sjokk på Instagram. Men det var liten tvil om at lårene vakte oppsikt.

- Hva skjer med lårene dine!!!
- Se på hennes fantastiske lår! Dette er mitt mål med treningen.
- Fy søren, jeg vil ha hennes lår!

Flere oppfordret henne også til å avsløre hvordan hun trener, og artisten badet i komplimenter.

- Kan du starte en treningsblogg hvor du viser øvelser og hva du spiser? Jeg vil ha det du har. Du er en stor inspirasjon, skriver flere.

Beskyldes for bildejuks

Nettsiden Radaronline spekulerer imidlertid i om Jessica har falt for fristelsen til å endre på lårene sine ved hjelp av bildemanipulasjon.

- Beina hennes ser rare ut. Det samme gjør beina til en av venninnene hennes. De ser bølgete ut, et tydelig tegn på at noen har brukt Photoshop, skriver nettsiden i en  kommentar.

Jessica har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Nådde vektmålet i fjor

Designeren har de siste årene slitt med vekten, og etter at hun ble mamma til sin første datter Maxwell våren 2012 har hun kjempet en knallhard kamp for å gå ned de overflødige kiloene.

GIKK NED: Etter fødselen av sitt andre barn i fjor sommer har Jessica Simpson jobbet knallhardt for å gå ned i vekt. Bilde til venstre er fra november i fjor mens bildet til høyre ble tatt i slutten av januar.  Foto: Stella
GIKK NED: Etter fødselen av sitt andre barn i fjor sommer har Jessica Simpson jobbet knallhardt for å gå ned i vekt. Bilde til venstre er fra november i fjor mens bildet til høyre ble tatt i slutten av januar. Foto: Stella Vis mer

Kort tid etter fødselen inngikk hun et samarbeid med den amerikanske vektklubben Weight Watchers som hun fikk svimlende 24 millioner kroner for.

Men slankedrømmen fikk en midlertidig stopp ettersom Simpson annonserte svangerskap nummer to etter bare syv måneder.

Tobarnsmoren har siden fødselen av sønnen Ace på nytt tatt opp kampen mot de overflødige babykiloene, og i fjor kunne en stolt Jessica Simpson avsløre at hun endelig hadde nådd målet sitt.

Via Instagram oppdaterte hun følgerne sine:
«For første gang i år rocker jeg i en hvit kjole... og det er ikke siste gang!! @weightwatchers», skrev hun til et bilde hun la ut av seg selv i en tettsittende hvit kjole.

LES OGSÅ: - Jeg elsker min nye kropp!