- Hva skjer med Kanyes ansikt?

Rapperen sjokkerte på shoppingtur etter bryllupet til Kim Kardashian.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sjokkbildene av en smørblid Kanye West (36) på shopping i New York denne uken går nå verden rundt - for det er sjeldent man ser den amerikanske rapperen i godt humør.

West er nemlig kjent for å være det stikk motsatte av en «gladgutt», og blir som regel fotografert med, hva som etterhvert er blitt svært ikonisk, et noe oppgitt ansiktsuttrykk.

Nettsiden TMZ skriver under tittelen «Kompis, hva skjer med ansiktet ditt?»:

«Kanye West - som er avhengig av sinne på samme måte som resten av oss er av oksygen - hadde et noe merkelig tilbehør da han var på shopping i New York nylig: et stort smil!».

ALVORLIG: Selv ikke blant stjernene koster Kanye på seg et smil. Her side om side med den svenske skuespilleren Noomi Rapace og den tidligere Vogue-redaktøren Carine Roitfeld under moteuken i Paris i januar. Foto: FameFlynet
ALVORLIG: Selv ikke blant stjernene koster Kanye på seg et smil. Her side om side med den svenske skuespilleren Noomi Rapace og den tidligere Vogue-redaktøren Carine Roitfeld under moteuken i Paris i januar. Foto: FameFlynet Vis mer

En mulig forklaring på Kanye Wests plutselige lykke er nok det faktum at han forrige helg giftet seg med sin hjertes utkårede, reality-stjernen Kim Kardashian (33), i en påkostet seremoni i Firenze i Italia.

De to kjendisene giftet seg foran familie og venner, og allerede da de to gikk ned altergangen som mann og kone trakk Kanye på smilebåndet:

I 2007 opplevde Kanye West å miste sin elskede mor Donda West, etter en mislykket plastisk operasjon, og siden da har enebarnet Kanye vært preget av sorg.

Våren 2012 blomstret kjærligheten mellom Kim Kardashian og Kanye West opp, etter at de to hadde vært venner i en årrekke, og da lille North West ble født i juni i fjor var lykken endelig komplett.

Men det måtte et overdådig italiensk bryllup til for at Kanye West skulle smile fra øre til øre.

LES OGSÅ: Kanye West slaktes for bryllupstalen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer