ARR: Disse sjokkbildene av Amy ble tatt da hun var ute og handlet i forrige uke. Her ser man tydelig at popstjernens hud ikke er helt sunn.  Foto: All Over Press
ARR: Disse sjokkbildene av Amy ble tatt da hun var ute og handlet i forrige uke. Her ser man tydelig at popstjernens hud ikke er helt sunn. Foto: All Over PressVis mer

Hva skjer med Amys ansikt?

Både huden og karrieren til Amy Winehouse er på vei nedover.

SEHER.NO: Det er ikke mange månedene siden skandalepopstjernen Amy Winehouse (24) kom ut av sitt flere uker lange rehabopphold.

Og spente fans håpet at popstjernen endelig var på bedringens vei.

En stund så det faktisk ut til at det gikk litt bedre med Amy. Hun la litt på seg, smilte til fotografene og virket piggere enn på lenge. Men lykken viste seg å være kortvarig.

For nå ser det ut til at popstjernen har det verre enn noen gang.

Ikke bare er huden hennes fortsatt full av såre blemmer, arr og misdannelser, men hun har også svære arr på armer og ben, noe som tyder på at hun fortsatt holder på med omfattende narkomisbruk.

Det var blant annet da Winehouse overraskende dukket opp for å støtte ektemann Blake Fielder-Civil (25) i en rettshøring mandag, samt var ute for å kjøpe varer i forrige uke, at nye sjokkbilder av henne ble tatt.

Og oppførselen hennes i rettssalen denne uken var heller ikke mye å skryte av.

Popstjernen skal flere ganger ha forsøkt å komme i kontakt med ektemannen, og da hun kom ut av rettssalen etter 80 minutter og ble spurt om hvordan det var med Blake, svarte hun sløret "as gorgeous as fuck, you seen him before?"

Fredag i forrige uke, under "Rock in Rio 2008"-festivalen i Lisboa i Portugal, så imidlertid Amy litt bedre ut, da takket være iherdig sminking av hennes stylister.

Likevel klarte ikke sminken å skjule Amys tydelige problemer.

For opptredenen, som var Amys første etter rehab-oppholdet og flere konsert-kanselleringer, ble total skandale. Popstjernen var både var sen og såvidt klarte å stavre seg opp på scenen.

Og da hun endelig kom seg foran mikrofonen, var stemmen hennes så hes at de mange fremmøtte fansene så vidt hørte det hun sang.

- Jeg må bare beklage at jeg er sen. Jeg har ikke spilt konsert på lang tid, og stemmen min er helt fæl, sa Winehouse.

Popstjernen hadde også en hjerteformet hårklype med skriften "Blake" i håret, for å vise støtte til sin fengslede ektemann. I tillegg hadde hun endret teksten i låten "Cupid" fra 'I love a girl who doesn't know I exist'  til 'I love a man you know who's banged up in jail'.

LES OGSÅ: - Amy lar musa føre ordet