KNIPSER LØS: Megan Fox dukket opp som naken-fotograf i en ny reklamefilm for Motorola under søndagens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: Fra reklamefilmen
KNIPSER LØS: Megan Fox dukket opp som naken-fotograf i en ny reklamefilm for Motorola under søndagens Super Bowl-finale i amerikansk fotball. Foto: Fra reklamefilmenVis mer

- Hva skjer hvis jeg sender dette?

Megans lettkledde stunt fikk TV-seerne til sperre opp øynene. Se videoen!

 Se Megans sexy reklame nederst i artikkelen!


SEHER.NO: "Transformers"-stjernen Megan Fox (23) har i løpet av de siste årene flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner, og derfor var det kanskje ikke så rart at mange amerikanske TV-seere satte kaffen i halsen under en reklamepause i nattens Super Bowl-sending.

Mens TV-seerne ventet på at finalen i amerikansk fotball mellom New Orleans Saints og Indianapolis Colts skulle begynne igjen, dukket plutselig en naken Megan Fox opp i en reklamefilm for mobiltelefonselskapet Motorola.

- Jeg lurer på hva som ville skjedd hvis jeg sender dette, spøker skuespilleren etter å ha tatt et bilde av seg selv i et badekar.

Reklamefilmene under Super Bowl er blant de aller dyreste i USA, fordi så mange millioner amerikanere sitter klistret til skjermen.

Iølge The Sun koster det over 20 millioner kroner bare å få vist en tretti sekunders reklamefilm på TV under finalen.

Motorola får trøste seg med at det neppe var mange av seerne som glemte reklamen med det første...

I september viste Megan fram enda mer av sine komiske talenter, da hun dukket opp som programleder i det populære komishowet "Saturday Night Live".

Noen av dere kjenner meg kanskje fra filmer, noen kjenner meg kanskje fra TV, men flesteparten av dere kjenner meg nok fra nakenbilder på internett, noe som er rart siden jeg ikke husker å ha posert for noen, spøkte brunetten.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  
LES OGSÅ: Hva gjør hun naken i et bur?