FESTENS DRONNING: Pamela Anderson skapte liv og røre da hun dukket opp på bursdagsfest i helgen.  Foto: NTB scanpix / Instagram
FESTENS DRONNING: Pamela Anderson skapte liv og røre da hun dukket opp på bursdagsfest i helgen. Foto: NTB scanpix / InstagramVis mer

Hva skjer her, Pamela?

«Baywatch»-stjernen fikk de andre bursdagsgjestene til å måpe.

SEOGHØR.NO: Det er ikke uvanlig at den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (48) overrasker med sine sprø påfunn.

Selv om den tidligere supermodellen fyller 50 år om litt over ett år, har hun ikke glemt hvordan hun skal lage liv og røre på fest.

Da hun dukket opp for å feire bursdagen til rapperen G-Easy (27) i helgen, beviste hun at hun fremdeles kan være festens høydepunkt. 

Det var kjendisfotograf David LaChapelle (53) som delte en video på sin Instagram av ham selv og Pamela som ruller rundt på gresset ved bassengkanten. 

Fotografen, som flere ganger har tatt bilder av den brystfagre blondinen, er tydelig energisk og spøker med Pamela ved å dra opp kjolen hennes. 

Saken fortsetter nedenfor.

Den storslåtte bursdagsfesten ble ifølge TMZ holdt i rapperen G-Easy - også kjent som Gerald Earl Gillum - sitt hjem i Malibu i California. 

Andre kjendisgjester som deltok på festlighetene var skuespiller Ryan Phillippe (41) og Kylie Jenners nyeste flørt, PartyNextDoor (22). 

Saken fortsetter nedenfor.

GODE VENNER: Pamela Anderson og fotograf David LaChapelle har blitt gode venner etter han har fotografert modellen en rekke ganger.  Foto: Splash News
GODE VENNER: Pamela Anderson og fotograf David LaChapelle har blitt gode venner etter han har fotografert modellen en rekke ganger. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg føler meg litt mer ensom

Kanskje er det Pamelas to sønner Brandon (18) og Dylan (19) som klarer å få frem TV-stjernens ungdommelige side. 

Sex-symbolet fikk de to sønnene i løpet av sitt tre år lange ekteskap med rockeren Tommy Lee (53). 

Nylig innrømmet hun at hun synes det er vanskelig at barna har blitt voksne og har fått seg kjærester. 

- Jeg føler meg litt mer ensom fordi barna mine er voksne. Jeg tror mange kvinner på min alder har det på samme måte. Spesielt når ungene flytter ut og begynner å studere. Så takk Gud for dyrene, sa hun lattermildt til People.com i februar.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT AV SØNNENE: Pamela Andersen er stolt av sine to sønner, Dylan og Brandon. Førstnevnte har nylig debutert som modell.  Foto: Rex Features
STOLT AV SØNNENE: Pamela Andersen er stolt av sine to sønner, Dylan og Brandon. Førstnevnte har nylig debutert som modell. Foto: Rex Features Vis mer

Som mor er Pamela imidlertid stolt over hvilke flotte unge menn sønnene har vokst opp til å bli.

- Det er gøy å se dem bli eldre. De er begge veldig talentfulle og bra gutter. Jeg er heldig. Det kunne ha blitt en katastrofe, men det gjorde det ikke, avslutter hun til nettstedet.

LES OGSÅ: - Han er kjæreste og min beste venn