Royane Harkati:

«Hva skjedde nå?»

Superstjernen skal ha sendt en flørtende melding til Royane Harkati.

SKAL HA BLITT KONTAKTET: Royane Harkati fikk seg en overraskelse i Instagram-innboksen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/NTB
SKAL HA BLITT KONTAKTET: Royane Harkati fikk seg en overraskelse i Instagram-innboksen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/NTB Vis mer
Publisert

Artist Royane Harkati (29) deler aktivt innblikk fra hverdagen og humoristiske snutter til sine nesten 55 000 TikTok-følgere.

Torsdag kunne 29-åringen imidlertid dele et klipp utenom det vanlige. Videoen viser et skjermbilde av det som skal være en Instagram-samtale med den brasilianske VM-stjernen Richarlison de Andrade (25).

«Hva faen skjedde nå?» skriver TV-profilen til snutten.

Nettavisen har tidligere omtalt saken.

Bildet viser at den brasilianske fotballspilleren spør Harkati om hva hun gjør, og senere hvor hun er fra, hvorpå hun forteller at hun er fra Norge.

«Jeg må komme til Norge snart», lyder det deretter fra brasilianeren.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Royane Harkati, foreløpig uten hell.

«Å, du liker kulden?», svarer Harkati.

Om de to stjernene fortsatte samtalen, eller om De Andrade gjør seg klar for en svipptur til Norden, er ikke kjent.

GÅR FOR KYSSET: Ole Thomas Hansen går for kysset med Royane Harkati under Skal vi danse-finalen 13. november 2021. Video: Thea Hope. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Per fredag ettermiddag har TikTok-snutten høstet over 7000 likes, og i kommentarfeltet reagerer følgerne med sjokk og glede.

«Du lever drømmen min», skriver en følger, mens andre både gratulerer og oppfordrer Harkati til å invitere til Norges-besøk.

Fotballstjernen kan skilte med hele 16 millioner følgere på Instagram, men Harkati er tilsynelatende ikke blant dem. Dette får enkelte fans i kommentarfeltet til å tvile på om samtalen er ekte.

De Andrade er for tiden aktuell med VM, og spiller på det brasilianske landslaget. Fotballstjernen spiller i tillegg for Premier League-klubben Tottenham Hotspur.

FIKK IKKE LOV: Royane Harkati og dansepartner Ole Thomas fikk ikke lov til dette av «Skal vi danse»-produksjonen. Reporter: Celina Morken Video/klipp: Steffen Pettersen Vis mer

Harkati, som er fra Drammen, er både artist og influenser. I tillegg har hun deltatt i fjorårets sesong av «Skal vi danse», hvor hun endte på en femteplass.

LES OGSÅ: Kritikken hagler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer