Jessica Chastain og Oscar Isaac:

- Hva skjedde nå?

Et øyeblikk mellom de to kollegene fra den røde løperen har vakt stor oppsikt.

SNIFF: Det var ikke filmen som havnet i hovedrollen, da skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac sto på den røde løperen for å promotere deres nye TV-serie «Scenes from a Marriage». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / NTB
SNIFF: Det var ikke filmen som havnet i hovedrollen, da skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac sto på den røde løperen for å promotere deres nye TV-serie «Scenes from a Marriage». Foto: Maria Laura Antonelli / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Filmfestivalen i Venezia bringer som kjent med seg lange kjoler, stive snipper og en stor dose glamour. Verdens eldste filmfestival ble i år arrangert i begynnelsen av september, og kjendisinteresserte fikk servert flere minneverdige øyeblikk.

Det ble skuespillerkolleger, Jessica Chastain (44) og Oscar Isaac (42), som sto for årets snakkis. De dukket opp på løperen for å promotere sin nye tv-serie, «Scenes from a Marriage», på HBO.

Det var tydelig at de to stjernene hadde god kjemi, da de både klemte og holdt rundt hverandre. På et tidspunkt så det imidlertid ut til at Isaac lente seg inn for en liten sniff av Chastains armhule.

Går viralt

Dette øyeblikket har også fått leve videre på Internett, og klippet av den noe merkelige seansen har gått viralt.

Nyhetsbyrået Reuters har lagt det ut på Facebook, og flere bemerker både duoens varme tone, samt Isaacs rare armhule-gest.

Noen mener også at det hele er upassende, med tanke på at de begge er godt gift - på hver sin kant.

Den røde løper-opptredenen har åpenbart ført til en del ubesvarte spørsmål også i underholdningsbransjen, og Today spurte Chastain om hva som egentlig foregikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer