BARNESTJERNE: Soleil Moon Frye fikk problemer etter at suksess-serien "Punky Brewster".
BARNESTJERNE: Soleil Moon Frye fikk problemer etter at suksess-serien "Punky Brewster".Vis mer

Hva skjedde med Punky?

Mislykkete filmer og kjendisforhold har preget voksenlivet til "Punky Brewster"....

SEHER.NO: Soleil Moon Frye (31) ble verdenskjent da hun i 1984 ble kjent som den foreldreløse jenta Punky Brewster i TV-serien ved samme navn.

Så populær var Frye, at hun som åtteåring fikk møte president Ronald Reagan!

Men etter at serien ble lagt ned i 1988, ble det stille rundt Frye. Og det var ikke bare barnestjerne-stempelet som ble en tung bør å bære for ungjenta.

Samtidig som hun jobbet med å fullføre grunnskolen, måtte 1,55 meter høye Frye som femtenåring redusere brystene fra 38 DD til 36 C - fordi ryggen sa stopp.

Etter grunnskolen forsøkte "Punky light" å gjøre comeback som voksen-skuespiller samtidig som hun studerte psykologi, litteratur og drama ved New York School for Social Research.

Fiasko-filmer

Sammen med halvbroren Meeno regisserte hun filmen "Wild Horses", men i likhet med de fleste andre av hennes prosjekter på 90-tallet ble filmen et bomskud..

En av de aller største floppene er filmen "Pumpkinhead II: Blood Wings" fra 1994, der Frye spiller en av flere tenåringer som vekker en demon opp fra de døde.

Og av en eller annen grunn ble heller ikke TV-filmen "Piranaha" fra 1995 - der mutant-pirajafisker terroriserer befolkningen rundt en innsjø - noen kassasuksess...

Soleil Moon Frye har imidlertid hatt større lykke i kjærlighetslivet - og blitt koblet til en rekke menn.

Den vakre brunetten har vært sammen med "Boogie Nights"-stjernen Mark Wahlberg, "Beverly Hills 90210"-skuespiller Brian Austin Green og "American History X"-skuespiller Edward Furlong.

Bryllup, baby og ny karriere
Alle disse ble imidlertid veid og funnet for lette.

I 1998 giftet Frye seg nemlig med TV-produsenten Jason Goldberg, som blant annet har produsert MTV-serien "Punk'd"

Gjett hvor han hentet tittelen fra....

Paret fikk i 2005 datteren Poet Sienna Rose, og venter sitt andre barn til våren.

Samtidig har Moons skuespillerkarriere fått et nytt puff, etter vellykkete gjesteroller i "Venner for livet", der hun spilte den hardtslående daten til Joey i en episode og "Tenåringsheksen Sabrina".

Noen serie om voksenlivet til Punky Brewster har hun imidlertid ikke vurdert...