NY STIL?: Katie Holmes er ugjenkjennelig som krølltopp med litt for store klær på. Foto: Stella Pictures
NY STIL?: Katie Holmes er ugjenkjennelig som krølltopp med litt for store klær på. Foto: Stella PicturesVis mer

Hva skjedde med Katie Holmes?

- Jeg håper dette ikke er en ny trend...

SEHER.NO: Hun er kanskje den best kledde fruen i Hollywood, men Katie Holmes var ikke nominert da filmbyens flotteste sveis skulle kåres.

Muligens har det noe med den noe spesielle sveisen brunetten nylig dukket opp med, som var like krøllete som den var høy og bred.

I tillegg til den noe overraskende manken, så det også ut til at Holmes hadde skiftet stil totalt!

Normalt blir skjønnheten sett i enkle, dyre designerklær, men nå hadde hun på seg knallrød leppestift, en gedigen cardigan, store bukser og høye hæler.

Kjendisblogger Perez Hilton er ikke kjent for å holde munn, og publiserte like etter et innlegg med tittelen "Jeg håper dette ikke er en ny trend".

Daily Mail skriver at Katie kanskje forsøker å komme sine moteriktige venninner Eva Longoria (33) og Victoria Beckham (34) i forkjøpet ved å dukke opp med en ny sveis.

Men Holmes' nye look hadde en årsak. Nylig hadde hun en gjesterolle i tv-serien "Eli Stone", og det var her hun hadde blitt stylet til nærmest det ugjenkjennelige.

- Hun er fantastisk. Vi gikk gjennom manus her om dagen, og hun bare passet perfekt inn og var så enkel å ha med å gjøre. Hun var perfekt for rollen, sa "Eli Stone"-regissør Victor Garber etter Katie var ferdig, skriver Justjared.com.

LES MER OM KATIE: - Jeg kjemper krigen mot lårene