FÅR IKKE NOK AV HVERANDRE: Eddie Cibrian og LeAnn Rimes har vært uatskillelige etter at de i forrige uke stod fram som et par. Her er de på en golfbane i California i forrige uke. Foto: All Over Press
FÅR IKKE NOK AV HVERANDRE: Eddie Cibrian og LeAnn Rimes har vært uatskillelige etter at de i forrige uke stod fram som et par. Her er de på en golfbane i California i forrige uke. Foto: All Over PressVis mer

- Hva skal jeg si til barna?

Sidespranget med LeAnn Rimes kan koste dyrt for den gifte skuespilleren...

SEHER.NO: "C.S.I Miami"-skuespilleren Eddie Cibrian og sangeren LeAnn Rimes har begge ofret sine ekteskap, etter at de falt pladask for hverandre under innspillingen av filmen "Northern Lights".

Etter først å ha støttet ektemannens forsikringer om at det ikke hadde skjedd noe mellom ham og  "How Do I Live"-sangeren, går nå Eddies kone til et bittert angrep i bladet People.

- Jeg skjønner ingenting. Du tror du kjenner en person, så våkner du opp og alt har vært løgn, sier Brandi Glanville til bladet.

Glanville - som har vært gift med Cibrian i sju år og har sønnene Mason (6) og Jake (2) med skuespilleren - hevder hun ikke vet hva hun skal si til barna.

- Jeg sier til dem at han er på jobb hele tiden. Når han kommer hjem, blir de overrasket og veldig glade.

Cibrian er nå klar for å sende inn skilsmissepapirene og kan ifølge californisk lov ha rett på halvparten av alt skuespilleren eier.

Etter at Cibrian og LeAnn Rimes i forrige stod frem som et par offentlig, nøler imidlertid ikke Brandi med å slå hardt til mot ektemannen.

- Jeg har snakket med LeAnn et par ganger og sagt "Værsågod, bare ta han." Det er en side av ham som jeg alltid vil elske, men det er ikke den siden av ham som jeg skiller meg fra, sier hun til People.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Nå viser de seg offentlig