Hva skal jeg hete?

Hva skal isbjørnmammaen i Arktis hete? Stem og bli med i trekningen om premier!

HVA SKAL JEG HETE: Se og Hør.nos lesere kan nå være med å bestemme hva isbjørnmammaen i Arktis skal hete. Finn ditt favorittnavn nederst i artikkelen!
HVA SKAL JEG HETE: Se og Hør.nos lesere kan nå være med å bestemme hva isbjørnmammaen i Arktis skal hete. Finn ditt favorittnavn nederst i artikkelen! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I Arktis lever ”verdens tøffeste mamma” med sin isbjørnunge. Bli med i Se og Hørs navnekonkurranse. De fem beste navneforslagene er med i finalen.

Faretruende situasjon
Situasjonen i Arktis er faretruende: Temperaturen stiger dobbelt så fort som snittet ellers i verden. Isdekket om sommeren kan være borte i løpet av noen få år!

WWF og Coca-Cola mobiliserer nå for å bevare Arktis og isbjørnene. Målet med kampanjen ”Arctic Home” er å bidra til å sikre Arktis´ fremtid, og å skaffe midler til å bevare isbjørnens arktiske hjem.

– Når isen smelter, vil isbjørnene slite stadig mer for å finne nok mat til seg selv og ungene sine. WWF jobber for å bevare Arktis, sørge for en bærekraftig forvaltning av naturressursene – og sikre den isen som er igjen, sier generalsekretær Nina Jensen i WWF.

Slik gjør du:
Send inn din favoritt av de fem finalistene på SMS. Legg ved din e-postadresse.
Hver melding koster kr 1,-.

SISTE FRIST: Fredag 15. februar.


Alle som deltar i avstemmingen, er med i trekningen av 1000 kroner. Tre heldige vinnere får premie.

1 ISIS
– en morsgudinne med magiske krefter
Send SHNAVN1 til 2255

2 SNØFRID
– norrønsk navn for snøfager
Send SHNAVN2 til 2255

3 ARKTICA
– hun som lever i nord
Send SHNAVN3 til 2255

4 ISFRID
- gudevakker eller vakker som is
Send SHNAVN4 til 2255

5 LIV
– står for beskyttelse og liv
Send SHNAVN5 til 2255

 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer