GIGANTISK TATOVERING: Nick Cannon tatoverte "MARIAH" på tvers over hele øverste del av ryggen før bryllupet i 2008. Foto: All Over Press, Stella Pictures
GIGANTISK TATOVERING: Nick Cannon tatoverte "MARIAH" på tvers over hele øverste del av ryggen før bryllupet i 2008. Foto: All Over Press, Stella PicturesVis mer

Hva skal du gjøre med tatoveringen, Nick?

Han har fjernet gifteringen, men Mariah-tatoveringen blir verre å få vekk.

SEOGHØR.NO: Forrige uke kom den overraskende nyheten om at Mariah Carey (45) og Nick Cannon (33) hadde brutt med hverandre.

FJERNET GIFTERINGEN: Her er gifteringen på plass, men da Cannon viste seg på America's Got Talent denne uken, hadde han fjernet den. Foto: Stella Pictures
FJERNET GIFTERINGEN: Her er gifteringen på plass, men da Cannon viste seg på America's Got Talent denne uken, hadde han fjernet den. Foto: Stella Pictures Vis mer
BRUDD: Mariah Carey og Nick Cannon giftet seg i 2008. Nå går det mot skilsmisse. Foto: All Over Press
BRUDD: Mariah Carey og Nick Cannon giftet seg i 2008. Nå går det mot skilsmisse. Foto: All Over Press Vis mer
KAMP OM BARNA: Cannon ønsker ikke at døtrene, Monroe og Moroccan, skal bo hos Mariah. Foto: All Over Press
KAMP OM BARNA: Cannon ønsker ikke at døtrene, Monroe og Moroccan, skal bo hos Mariah. Foto: All Over Press Vis mer
FJERNET TATOVERINGEN: Melanie Griffith fjernet Antonio-tatoveringen etter at det ble slutt med Antonio Banderas. Foto: All Over Press
FJERNET TATOVERINGEN: Melanie Griffith fjernet Antonio-tatoveringen etter at det ble slutt med Antonio Banderas. Foto: All Over Press Vis mer

Cannon avslørte at han og Mariah ikke hadde bodd sammen på flere måneder, og at han ikke ønsket at barna, Monroe (3) og Moroccan (3), skulle bo sammen med Carey.

«Nick har gjort det klinkende klart at han er dypt bekymret for Mariahs emosjonelle tilstand, og han gjør slutt med henne på grunn av barna. Han mener omgivelsene rundt Mariah er «giftige», og han frykter for barna», skrev TMZ.com.

Da Nick viste seg på «America's Got Talent» på tirsdag, hadde han fjernet gifteringen.

En ting som imidlertid blir verre å få vekk, er den gigantiske Mariah-tatoveringen Cannon har på ryggen.

Nick skaffet seg tatoveringen like før paret giftet seg i 2008, og bokstavene dekker nesten hele den øverste delen av programlederens rygg.

Mariah, som også den siste tiden har vist seg uten giftering, fikk også en tatovering for å markere ekteskapet med Cannon.

Hun klinte ikke til i like stor grad som Nick, og nøyet seg med en mindre tatovering der det står Mrs Cannon. Den befinner seg på korsryggen hennes.


- Jeg har aldri hatt en tatovering før, og dette er også Nick sin første tatovering. Det er derfor det er en ganske stor greie for oss, sa Carey da hun gjestet TV-showet til Ellen DeGeneres etter bryllupet.

Cannon hadde store tanker bak sin egen tatovering.

- For meg er ringer spennende og spesielle, men tatoveringer betyr mer enn noe annet. De varer evig. De viser vår kjærlighet, sa han.

Nå spørs det hvor evig tatoveringen egentlig varer.


Skuespilleren Melanie Griffith tok saken i egne hender da forholdet til Antonio Banderas nylig tok slutt.

Hun ble fotografert da hun kom ut fra en laserklinikk i Hollywood. Der hadde hun fjernet Antonio-tatoveringen hun hadde på høyre arm.

Og hun er langt ifra den eneste som har angret på kjærlighetstatoveringen sin.


Oscar-vinner Angelina Jolie tatoverte navnet til Billy Bob Thornton over en drage på venstre overarm da de to var gift.

Da ekteskapet tok slutt tre år etter, bar det til laserklinikken for å få blekket fjernet. Gradvis har Jolies fans kunnet følge med på at tatoveringen forsvinner sakte men sikkert.

Billig var det imidlertid ikke. Å fjerne en tatovering av den typen Angelina hadde, koster rundt 40.000 kroner.

Da er det ofte billigere å få seg en ny tatovering over. I mars kunne en se Bond-babe Denise Richards marsjere bestemt ut av tatoveringssjappa L.A Inks med en stor bandasje på ankelen.

Etter en svært offentlig og bitter skilsmisse med skuespiller Charlie Sheen, hadde hun endelig fått fjernet fornavnet hans fra foten sin. «Charlie» ble erstattet med en stor sommerfugl.

Artisten Cher har mye selvironi, og har flere ganger fortalt at hun har tatovert navnene på alle kjærestene hun har hatt gjennom tidene. Når det har blitt slutt, har hun tatovert en blomst over navnet.

- Stumpen min ser ut som en rosehage nå, har hun uttalt.

Heather Locklear tatoverte navnet til sin tidligere eksmann Richie Sambora i lysken. Så kom skilsmissen.

Halle Berry tatoverte navnet til sin daværende ektemann David Justice på høyre rumpeball. Etter skilsmissen dekket hun til med en solsikke i blekk.

Pamela Anderson tatoverte «Tommy» på venstre ringfinger da hun giftet seg med rockeren Tommy Lee. Ekteskapet gikk i vasken, og Pamela gjorde tatoveringen om til «Mommy». Senere fikk hun fjernet tatoveringen med laser.

Johnny Depp tatoverte «Winona Forever» da han var sammen med Winona Ryder. Etter at forholdet hadde tatt slutt, forandret han det til «Wino Forever», som betyr «fyllik for alltid».

Kanskje det er like greit å gjøre som Pink?

I juni 2006 fortalte hun at hennes ektemann Carey Hart hadde tatovert navnet hennes flere steder på kroppen.

- Han har navnet mitt overalt. Han er rett og slett gal. Jeg tatoverer ikke navn, sa hun.

Senere tok ekteskapet slutt...

LES OGSÅ: - Brøt ekteskapet for å redde barna