Hva skal barnet hete...?

Geri Halliwell gleder seg til å bli mamma i mai. Og hun har navnet klart for den lille.

GODE VENNER: Victoria Beckham har vært en god støtte for den vordende alenemoren. Foto: All Over
GODE VENNER: Victoria Beckham har vært en god støtte for den vordende alenemoren. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alenemor!


Geri Halliwell (33) trodde at hun ikke kunne få barn, og planla å adoptere. Men så plutselig ble hun likevel gravid. Nå gjør den tidligere Spice Girls-stjernen seg klar for et liv som alenemor, og hun gleder seg!


- Min aller første reaksjon var å takke Gud for dette. Deretter ble jeg litt skremt av tanken på å bli mamma, og så begynte jeg å tenke praktisk, forklarer Geri i ukebladet Hello!.


Det antas at den britiske forfatteren Sacha Gervasi er far til barnet som er underveis. Men Geri bor alene og vil fortsette med det. Hun har tenkt å døpe barnet Leonardo hvis det blir en gutt, og Stella hvis det blir en pike.


Hun skryter av all støtten hun har fått av sine venner i løpet av graviditeten, og nevner særskilt sin tildigere Spice Girls-kollega Victoria Beckham. Nå håper Geri at hun får et snilt barn...


- Når jeg tenker på min egen ville ungdomstid, med raveparties, rus og gutter så er det nok til å bli vettskremt. Men det er jo heldigvis lenge til, sier Geri spent.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer