Hva skal barnet hete?

Heidi Klum og Seal bør trekke pusten dypt før de svarer på dét spørsmålet.

KREATIVE: Heidi Klum og Seal elsker å pønske ut utradisjonelle navn. Foto: All Over Press
KREATIVE: Heidi Klum og Seal elsker å pønske ut utradisjonelle navn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjært barn har mange navn!SEHER.NO: Heidi Klum og Seals nye sønn trenger ikke å lære barnerim. Han vil få nok hukommelsestrening ved bare å pugge sitt eget navn!

For kjendisparet er åpenbart fans av lange navn. Fra før av har de treåringen Henry Günther Ademola Dashtu Samuel og den nyfødte har fått navnet Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel.

Men supermodellen og popstjerne-ektemannen er ikke de eneste kjendisene med sans for kreative navn. Mest berømt for pussige navn er nok Bob Geldof, med barna Fifi-Trixibelle, Peaches Honeyblossom og Little Pixie. Her er et lite utvalg av Hollywoods sprøeste barnenavn:

Kal-El Coppola Cage - Nicolas Cage og Alice KimZowie Bowie - David og Angela BowieBluebell Madonna Halliwell - Geri HalliwellElijah Bob Patricus Guggi Q Hewson - Bono og Alison StewartPilot Inspektor Riesgraf Lee - Jason Lee og Beth RiesgrafApple Blythe Alison Martin - Gwyneth Paltrow og Chris MartinTallulah Belle Willis - Demi Moore og Bruce WillisDiva Muffin Zappa og Moon Unit Zappa - Fran og Gail Zappa

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer