I LYKKERUS: 41-åringen ble tydelig glad for prisen han fikk for sin innsats i «Biutiful». Skuespilleren er også nominert til Oscar for hovedrollen i filmen. Foto: Stella Pictures
I LYKKERUS: 41-åringen ble tydelig glad for prisen han fikk for sin innsats i «Biutiful». Skuespilleren er også nominert til Oscar for hovedrollen i filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hva sier Pénelope til dette?

Javier Bardem klinte til med skuespillerkollega.

Publisert
 SEHER.NO: Den spanske skuespilleren Javier Bardem (41) mottok søndag prisen for beste mannlige skuespiller for sin innsats i filmen «Biutiful» under Goya Awards i Madrid. 

Og prisen kom tilsynelatende overraskede på 41-åringen, som i seiersrusen kastet seg over en skuespillerkollega i nabostolen, og plantet et kyss på henne, skriver bildebyrået Stella.

Hva skuespillerkona Pénelope Cruz (36) synes om stuntet er imidlertid ikke kjent. Både Pénelope og Javier har holdt en svært lav profil siden de ble sammen i 2007, og verner godt om sitt privatliv.

For under tre uker siden ble paret foreldre for første gang, men de har fremdeles ikke avslørt kjønnet på barnet, eller hva han eller hun skal hete.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, hun viser fram babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer