PIERCET: Miley Curys viste seg i Savannah med sin nye nesepynt. Foto: All Over Press
PIERCET: Miley Curys viste seg i Savannah med sin nye nesepynt. Foto: All Over PressVis mer

Hva sier pappa til dette, Miley?

Superstjernen har tatt piercing i nesa.

SEHER.NO: Disney-stjernen Miley Cyrus (16) er datter av den tidligere countrymusikeren Billy Ray Cyrus. Og det er ingen hemmelighet at man i Cyrus-familien stort sett holder på de erkeamerikanske tradisjonene.

Torsdag var Hannah Montana-stjernen og moren, Tish Cyrus, ute og spiste i Savannah i Georgia, der Miley skal være de neste tre månedene for i spille inn sin nye film, "The Last Song". På Twitter siden sin har den unge superstjernen nå lagt ut bilder av de to - som avslører det meste.

16-åringen har nemlig fått seg en liten piercing i nesa, noe som sannsynligvis ikke sender et populært signal i konservativ-religiøse kretser i USA, der barn, som alle andre steder, tar henne til seg i skikkelsen som pop-fenomenet Hannah Montana.

Det som i hvert fall er sikkert, er at mamma Tish langt fra ser sint ut på bildet. Men hva med hennes far? Og ikke minst Disney?

Forrige uke ble det kjent at Miley og kjæresten, Justin Gaston (20), har gjort det slutt. Bare noen dager senere kom nyheten om at romansen igjen blomstrer mellom henne og ek-kjæresten, Nick Jonas (16)

- Han er min beste venn, og vi er fortsatt sammen hele tiden. Vi har definitivt funnet tilbake til hverandre. Vi vet ikke hva som vil skje framover, men akkurat nå henger vi bare sammen så mye vi kan, fortalte 16-åringen radiostasjonen 107.5 The River in Tennessee i helgen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg elsker dem begge!