Hva sier pappa nå?

Rocke-døtrene kaster klærne...

GIFT: Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood giftet bort datteren Leah for ikke lenge siden. Nå er hun gravid og naken på magasinforside. Foto: STELLA PICTURES
GIFT: Rolling Stones-gitaristen Ronnie Wood giftet bort datteren Leah for ikke lenge siden. Nå er hun gravid og naken på magasinforside. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fedrene deres har hatt sin del av kontorverser opp gjennom årene. Så det er kanskje ingen overraskelse at det er nettopp Kimberly Stewart, Leah Wood og Peaches Geldof som har posert nakne på coveret av det britiske sosietsmagasinet Tatler.

De tre jentene er døtrene til de britiske rockestjernene Rod Stewart, Ronnie Wood og Bob Geldof, og det er rockestjernen, nå fotografen, Bryan Adams som har knipset bildet.

Gravide Leah Wood sitter i midten flankert av Leah til venstre og Peaches til høyre.

Det skal ha vært Bryan Adams idé, og jentene skal ha blitt henrykt over ideen, skriver Mail Online.

- Noen løftet litt på øyenbrynene, men Kimberly og Peaches var med. Leah løp inn og ropte "Jeg gjør det!", forteller en representant fra magasinet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Det var et skrik om hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer