KLINTE TIL: Skuespilleren Nora Arnezeder, som nå dater Orlando Bloom, klinte til med en kvinne på stranden på Formentera i 2011. Foto: Mertino / Splash News/ All Over Press
KLINTE TIL: Skuespilleren Nora Arnezeder, som nå dater Orlando Bloom, klinte til med en kvinne på stranden på Formentera i 2011. Foto: Mertino / Splash News/ All Over PressVis mer

Hva sier Orlando til dette?

«Ringenes Herre»-stjernens nye flørt har ikke bare sansen for menn.

LIKNER PÅ ORLANDO: Det er ikke lett å se forskjell på Orlando Bloom og Noras venn Manuele Malenotti. Foto: All Over
LIKNER PÅ ORLANDO: Det er ikke lett å se forskjell på Orlando Bloom og Noras venn Manuele Malenotti. Foto: All Over Vis mer
TRE ÅR: Bildene av skjønnheten ble tatt i 2011. Foto: All Over
TRE ÅR: Bildene av skjønnheten ble tatt i 2011. Foto: All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: «Ringenes Herre»-skuespilleren Orlando Bloom (37) ble denne uken observert på en het date med den franske skuespilleren Nora Arnezeder (24).

Etter at det ble slutt mellom Bloom og ekskona, modellen Miranda Kerr, har Bloom blitt koblet til skjønnheter som Liv Tyler og Margot Robbie. Men ifølge kilder skal han være stormforelsket i Arnezeder.

Nå har bilder av den franske skjønnheten lekket på nettet. Bildene, som er tre år gamle, viser Arnezeder toppløs på stranden mens hun kliner til med en jevnaldrende kvinne.

Mannen, som også er en del av følget, er Manuele Malenotti, som eier klesmerket Belstaff. Og Belstaff er til forveksling lik Orlando Bloom på bildet.
«Den talentfulle skuespilleren viste fram sin fantastiske kropp på stranden sammen med Malenotti, som er helt lik Orlando Bloom», skriver den britiske avisen Daily Mail.

Arnezeder har tidligere fått spørsmål om hvor mange dater som må til før hun går til sengs.

- Det kommer helt an på daten, svarte skuespilleren med et glimt i øyet.

Bildene er tatt på den spanske øya Formentera, sør for Mallorca.LES OGSÅ: Kobles til ny filmskjønnhet