YOU'RE THE ONE THAT I WANT: Olivia Newton-Johns datter Chloe Lattanzi (t.v.) overrasket fotografene med å huke tak i sin venninne og kysse henne i flere minutter foran kameraene, da de to 25. januar var på vei hjem etter en fest i Los Angeles. Foto: All Over Press
YOU'RE THE ONE THAT I WANT: Olivia Newton-Johns datter Chloe Lattanzi (t.v.) overrasket fotografene med å huke tak i sin venninne og kysse henne i flere minutter foran kameraene, da de to 25. januar var på vei hjem etter en fest i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Hva sier mamma til dette?

Kjendisdatteren slo seg løs da hun oppdaget fotografene.

SEHER.NO: Chloe Lattanzi (23) - datter av "Grease"-stjernen Olivia Newton-John - har tidligere innrømmet at hun lider av spiseforstyrrelsen anoreksia, etter at hun dukket opp i sykelig tynn utgave på bilder i amerikanske kjendisblader.

Etter flere års kamp ser Chloe ut til å ha fått spiseforstyrrelsene under kontroll, men nå spørs det om ikke hennes berømte mor bør være like bekymret for datterens drikking.

Chloe har nemlig den siste tiden blitt avbildet kraftig beruset på vei hjem fra fester i Los Angeles, og da hun 25. januar møtte på en gruppe paparazzi-fotografer, stoppet hun opp for å holde et kline-show med en venninne.

Duoen kysset hverandre ifølge Splash news foran kameraene i flere minutter, før de falt ned på bakken og viste fingeren til fotografene.

Til slutt skal Chloes tilstand ifølge Splash News ha vært så dårlig at hun måtte få hjelp av to paparazzi-fotografer for å komme seg til en taxi.

Chloes far er skuespilleren Matt Latanzi, som var gift med Olivia Newton-John fra 1984 til 1995.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Kysset du aldri trodde du ville få se