Hva sier kjæresten til dette?

TV-stjernen Maria Menounos klinte til med danselæreren på «Skal vi danse»-gulvet. Se video!

HETT KYSS: Maria Menounos og Derek Hough overrasket TV-seerne med å kysse under sin rumba i amerikanske «Skal vi danse». Foto: Abc
HETT KYSS: Maria Menounos og Derek Hough overrasket TV-seerne med å kysse under sin rumba i amerikanske «Skal vi danse». Foto: Abc Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Maria og Dereks hete dansekyss nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-programlederen Maria Menounos (33) - som blant annet er kjent fra talkshowet «The Today Show» - gjør for tiden stor suksess i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» sammen med den profesjonelle danseren Derek Hough (26).

Men nå spekulerer mange TV-seere i om de to er blitt mer enn lærer og elev, etter at de overrasket alle med utveksle et kyss på dansegulvet, da de fremførte sin rumba foran kameraene mandag.

Under tonene til Madonna-låten «Material Girl» bøyde Derek - som tidligere har datet Cheryl Cole - sin kjendispartner bakover og kysset henne på munnen.

Bildene fikk raskt romanseryktene til å svirre på internett.

- Twitter-folket er i ferd med å gå av hengslene for å finne ut om dere kysset eller ikke, sa «Skal vi danse»-programleder Brooke Burke da hun intervjuet paret etter endt dyst.

Men selv nektet de to å kommentere det hete øyeblikket.

Kanskje var det tanken på hennes kjæreste Kevin Ungaro, som fikk Maria til å tie.

Ungaro - som har vært sammen med Maria i flere år - har heller ikke kommentert episden foreløpig.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastet alle klærne i «Skal vi danse»


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer