KLINTE TIL PÅ TV: Tyra Banks var ikke snauere enn at hun utfordret «106 & Park»-programleder Bow Wow til å gjenta kyssingen de to utførte under hennes TV-show i 2009. Foto: All Over Press
KLINTE TIL PÅ TV: Tyra Banks var ikke snauere enn at hun utfordret «106 & Park»-programleder Bow Wow til å gjenta kyssingen de to utførte under hennes TV-show i 2009. Foto: All Over PressVis mer

Hva sier Erik til dette,Tyra?

Tyra Banks er kjæreste med norske Erik Asla fra Drammen - men klinte til med den amerikanske rapperen Bow Wow!

SEOGHØR.NO: I sommer ble det kjent at «Top model»-programleder Tyra Banks (39) er blitt sammen med fotografen Erik Asla (49) fra Drammen.

Paret ble kjent under opptak til den populære reality-serien, hvor han fungerer både som meddommer og fotograf - og blir å se på TV 3 til høsten.

Mon tro hva den tidligere supermodellens norske flamme tenkte da han så bildene av sin kjære i het omfavnelse med den amerikanske rapperen Shad Gregory «Bow Wow» Moss (26).

Kysset skjedde denne uken, under innspillingen av musikkprogrammet «106 & Park» som går på amerikansk TV, hvor Bow Wow er programleder. Og skal vi tro DailyMail var det ingen ringere enn Tyra selv som foreslo at de to skulle kysse.

Bow Wow og Tyra snakket nemlig om et kyss de to delte under hennes TV-program «The Tyra Banks Show» i 2009, og Banks var ikke snauere enn at hun spurte om de to skulle gjenta suksessen.

Etter kliningen skrøt 26-åringen hemningsløst til Twitter-følgerne sine:
Hva Erik tenker om at dama kliner med andre karer på TV, er altså foreløpig uvisst...

LES OGSÅ: Sophia Lie (25) er kjæreste med 40-åring