- Hva sier Avril til dette, Brody?

«The Hills»-eksene tok et tårefylt adjø.

TÅREFYLT: Det ble svært emosjonelt da Brody Jenner og Kristin Cavallari sa adjø. Foto: All Over Press
TÅREFYLT: Det ble svært emosjonelt da Brody Jenner og Kristin Cavallari sa adjø. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De tidligere flammene og «The Hills»-kollegaene Brody Jenner (25) og Kristin Cavallari (23) spilte inn en tårefylt scene, da Brody sa adjø til Cavallari. Mon tro hva Brodys kjæreste Avril Lavigne sier til dette?


Brody og Kristin tilbrakte en hel ettermiddag sammen, hvor de flørtet og koste seg mellom innspillingene på settet til «The Hills». Eksene tok en emosjonell avskjed før Cavallari satte seg i limousinen og kjørte bort.


Jenner ga henne en stor klem, før hun satte seg inn, og da hun kjørte bort, stod han trist og så på mens Kristins bil forsvant.

Avril Lavigne (25) og «The Hills»-kjekkasen har blitt koblet sammen siden februar i år. 

- De er sammen, men de prøver å holde en lav profil. Det er lett å se at de liker hverandre og begge liker å ha det gøy. De er søte sammen, sier en kilde til nettstedet Pop Crunch.

Utrolig nok, er Lavigne og Jenner fortsatt sammen, og det ser ut som om kjærligheten mellom dem vokser for hver dag som går, skriver Perez Hilton.

Brody Jenner har en lang merittliste med vakre kjendiskjærester, og har blant annet datet «The Hills»-kollegaene Kristin Cavallari og Lauren Conrad, samt modellen Cora Skinner. I desember nyheten om at Jenner og Playboy-modellen Jayde Nicole (23) hadde valgt å gå hver til sitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: -
Ble reddet fra drukningsdøden