Hva ser du på her, Fredrik?

Sexy Tone inntok studioet til Fredrik Skavlan.

TITTET?: Hva ser Fredrik Skavlan på her? Tone Damli er ukens musikalske gjest i fredagens «Skavlan», som ble spilt inn i Stockholm torsdag kveld. Foto: Stella Pictures
TITTET?: Hva ser Fredrik Skavlan på her? Tone Damli er ukens musikalske gjest i fredagens «Skavlan», som ble spilt inn i Stockholm torsdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli (23) snakker i fredagens «Skavlan» ut om kritikken og oppstyret som kom etter hennes sexy musikkvideo.

Programmet ble spilt inn i Stockhom torsdag kveld, og Fredrik Skavlan spurte blant annet om pop-jenta hadde planlagt videoen for å få stor mediedekning.

- Jeg kan ikke planlegge at feminister skal gå rundt å kritisere meg i media, men jeg kan jo bare takke dem nå – det er jo de som har gjort at jeg har fått 200 000 ekstravisninger på Youtube. Det har liksom funka bra, sier Tone i programmet ifølge Dagbladet.

Tone er kveldens musikalske gjest i «Skavlan», og da hun reiste seg opp for å innta scenen, ble Fredrik Skavlan avbildet idet han ser ut til å studere den sexy artistens rumpe.

Til Dagbladet forteller Tone at hun var godt fornøyd med sin første «Skavlan»-opptredenen.

- Jeg har fått tilbud om å stille i debatter, men da jeg leser at det jeg gjø er fordummende, har jeg ikke noe stort behov for det. Det er kjekt med litt diskusjon, men ikke når den er på så lavy nivå, sier hun til avisen.

MGP-vinner Tooji Keshtkar, det svenske nyhetsankeret Claes Elfsberg, Sveriges nye stjerneskudd i Hollywood Alicia Vikander og de lesbiske politikerne Amelie von Zweigbergk og Irene Wennemo er de andre gjestene hos Fredrik Skavlan i fredagens program.

«Skavlan» ser du på NRK1 fredager klokken 21.25.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takker feministene for YouTube-klikk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer