- Hva sa du nå?

TV 2-ankerets forsnakkelse fikk kollegaen til å bryte ut i latter.

MEN KLOKKEN ER DA IKKE 19.30?: En overrasket Jan Øyvind Helgesen sjekker at hans klokke viser det samme TV 2-klokken nederst i venstre hjørne. Foto: TV 2
MEN KLOKKEN ER DA IKKE 19.30?: En overrasket Jan Øyvind Helgesen sjekker at hans klokke viser det samme TV 2-klokken nederst i venstre hjørne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som programleder for «God Morgen Norge» har Jan Øyvind Helgesen vært vitne til flere forsnakkelser på direkten, blant annet da hans tidligere kollega Vår Staude brukte ordet «neger» på lufta.

Lørdag fikk Helgesen - som nå jobber i TV 2 Nyhetskanalen - erfare at direkte-tabber også kan skje i andre studio.

Da hans makker Espen Fiveland skulle ønske velkommen til 9.30 -nyhetene klarte han å si «God morgen. Klokken har akkurat passert 19.30. Du ser på..» før han blir avbrutt av en humrende Helgesen.

- Hva sa du nå? skyter han inn og ser på klokka.


- Jeg sa 19.30, jeg merker det nå, men jeg mente 9.30, sier en pinlig berørt Fiveland.

Mens Helgesen fortsetter å smile, unnskylder han seg med at det er tidlig på morgenen.

- Jeg hørte faktisk at jeg sa det, men klarte ikke å reagere. Sånn kan det være en tidlig morgen, sier han i klippet som fortsatt ligger ute på TV 2s betalingstjeneste Sumo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beklager ny direkte-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer