- Hva irriterer nordmenn mest på Facebook?

«Brille» tar tempen på hvor irriterende det er med blant annet barnebilder.

Publisert

SEOGHØR.NO: I mandagens «Brille» tar programleder Harald Eia opp et tema som interesserer mange, nemlig sosiale medier.

GJESTER BRILLE: Tore Sagen, Sigrid Bonde Tusvik, Bård Tufte Johansen og Pernille Sørensen gjester mandag Brille. Foto: TVNorge
GJESTER BRILLE: Tore Sagen, Sigrid Bonde Tusvik, Bård Tufte Johansen og Pernille Sørensen gjester mandag Brille. Foto: TVNorge Vis mer

Og mer spesifikt: Hva nordmenn synes er mest irriterende på Facebook.

Eia viser fram fem alternativer som panelet skal diskutere: Treningsbilder, matbilder, barnebilder, folk som deler visdomsord og folk som hele tiden skal mene noe.

- Jeg synes det er veldig rart hvis barnebilder irriterer mest. Hvis folk sitter hjemme og fyrer seg opp: «Se på den treåringen a! Herregud, det dumme smilet, dumme akebrettet og teite vottene», sier Pernille Sørensen.

Bård Tufte Johansen har imidlertid én spesiell ting han reagerer på.

- Jeg synes det er mest irriterende med alle som skriver hvor de er. Det er ikke akkurat som om jeg lurer på hvor han i parallellklassen min på ungdomsskolen min er akkurat nå. «Han er på Gålå akkurat nå, ja», sier han.

Se klippet fra episoden øverst i saken!

«Brille» sendes mandag klokken 21.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: Nå kan han få en landsdel på nakken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer