Hva i all verden skjer her?

Det er mye rart som skjer i Los Angeles...

INTIMT: Fantasien kan fort løpe løpsk når man prøver å skjønne hva den nye Spider-Man-skuespilleren Andrew Garfield holder på med her...  Foto: revolutionpix
INTIMT: Fantasien kan fort løpe løpsk når man prøver å skjønne hva den nye Spider-Man-skuespilleren Andrew Garfield holder på med her... Foto: revolutionpix Vis mer
SEHER.NO: Da Andrew Garfield (27), kjent fra Facebook-filmen «The Social Network», takket ja til hovedrollen i den neste Spider-Man-filmen, visste han akkurat hva han sa ja til?

På settet til filmen måtte den nye stjernen i hvert fall finne seg i å bli plassert i en rekke merkelige posisjoner - blant annet noe som kunne vært en god stilling for en gynekologisk undersøkelse?

Garfield og et crewmedlem ser nesten forstyrrende intime ut - og skuespilleren ble til og med båret rundt, nesten som en baby.

Sannsynligvis er årsaken til de spesielle stillingene mer uskyldig - kanskje det er tørrtrening til en av actionscenene i filmen?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste frem bikinkroppen