Simon Cowell:

- Hva har skjedd?

Den kjente TV-profilen er nesten ugjenkjennelig på nye bilder.

FORANDRET: Mange mener nå at Simon Cowells ansikt har forandret seg drastisk etter at han den siste tiden har gått ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2015. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Mange mener nå at Simon Cowells ansikt har forandret seg drastisk etter at han den siste tiden har gått ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den engelske programlederen Simon Cowell (59) er ikke fremmed for å skape kontroverser.

Den kontroversielle TV-profilen, kjent fra programmer som «Briains Got Talent» og «X Factor», har opp gjennom årene kommet med en rekke friske uttalelser.

59-åringen har også de siste månedene begynt på en vegansk diett, noe som har begynt å bekymre fansen.

Dietten har nemlig ført til at Cowell har gått drastisk ned i vekt på kort tid - og i starten av juni sjokkerte han under en livesending av «Britain's Got Talent» på grunn av sitt dramatisk endrede utseende.

Nå har 59-åringens ytre nok en gang blitt gjenstand for debatt i den internasjonale tabloidpressen, og da Cowell viste seg i London på torsdag, var det mange som sperret opp øynene.

FORANDRET: Mange har lagt merke til at Cowells ansikt har forandret seg. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Mange har lagt merke til at Cowells ansikt har forandret seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har fått nye tenner

Det var i forbindelse med en sommerfest på et museum i bydelen Knightsbridge i den britiske hovedstaden at Cowell ble fotografert.

Det som derimot har skapt mest oppmerksomhet, er det mange mener er Simon Cowells «ugjenkjennelige»ansikt.

På bildene kan man tydelig se at TV-profilens fjes har forandret seg i det siste, noe som angivelig henger sammen med den drastiske vektnedgangen han har vært gjennom.

Ifølge Fox News har Cowell gått ned hele ti kilo, og ifølge nettstedet har han også fått nye tenner - noe som kan virke logisk når man ser Cowells skinnende hvite smil på bildene fra London.

PÅ BYEN: Cowell så ut til å trives på sommerfest i London tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix
PÅ BYEN: Cowell så ut til å trives på sommerfest i London tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De nye bildene av 59-åringen har også skapt engasjement i sosiale medier.

På et Instagram-bilde «Briains Got Talent»-kollegaen Piers Morgan (53) har lagt ut av seg selv og de andre dommerne i den britiske talentkonkurransen, har det strømmet inn med kommentarer om Cowells utseende.

- Hva har skjedd med Simons ansikt, spør en Instagram-bruker.

- Hadde du ikke tagget ham, ville jeg ikke ha visst hvem det var, skriver en annen.

- Hva har skjedd med Simons tenner, spurte en tredje.

- Bruker han en maske, undret en annen.

Fansen ble bekymret

Dette er imidlertid ikke første gang Cowell sjokkerer med utseendet sitt. Under semifinalen av «Britain's Got Talent» i juni dukket stjernedommeren opp med det nye utseendet for første gang - noe som sjokkerte seerne.

Vekttapet gikk heller ikke programlederne Anthony McPartlin (43) og Declan Donnelly (43) hus forbi, og de så seg nødt til å kommentere det under livesendingen av TV-programmet, ifølge The Sun.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

Flere av seerne tok også til Twitter for å komplimentere det nye utseendet til Simon.

- Simon Cowell ser fantastisk ut. Hvordan har han klart å gå så mye ned i vekt?

- Simon har gått så mye ned i vekt!

59-åringen skal ha takket pent, ifølge Daily Mail.

Kutt ut en rekke matvarer

Cowell har imidlertid ikke alltid vært like frisk og rask. Ifølge Fox news har han tidligere vært en stor tilhenger av pølser og hamburgere.

Han skal til og med ha hatt en personlig kokk som har pleid å lage et spesiallaget syltetøy til den britiske TV-kjendisen.

Ifølge nettstedet ble han også i oktober 2017 fraktet til sykehus i all hast på grunn av et fall i trappen hjemme hos seg selv midt på natten - og da skal legene ha bedt Cowell om å legge om livsstilen. Fallet skal ha skjedd som følge av lavt blodtrykk.

LES OGSÅ: Rørende hyllest til den avdøde kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer