Simon Cowell:

- Hva har skjedd?

Den kjente TV-profilen er nesten ugjenkjennelig på nye bilder.

FORANDRET: Mange mener nå at Simon Cowells ansikt har forandret seg drastisk etter at han den siste tiden har gått ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2015. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Mange mener nå at Simon Cowells ansikt har forandret seg drastisk etter at han den siste tiden har gått ned i vekt. Bildet til høyre er fra 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den engelske programlederen Simon Cowell (59) er ikke fremmed for å skape kontroverser.

Den kontroversielle TV-profilen, kjent fra programmer som «Briains Got Talent» og «X Factor», har opp gjennom årene kommet med en rekke friske uttalelser.

59-åringen har også de siste månedene begynt på en vegansk diett, noe som har begynt å bekymre fansen.

Dietten har nemlig ført til at Cowell har gått drastisk ned i vekt på kort tid - og i starten av juni sjokkerte han under en livesending av «Britain's Got Talent» på grunn av sitt dramatisk endrede utseende.

Nå har 59-åringens ytre nok en gang blitt gjenstand for debatt i den internasjonale tabloidpressen, og da Cowell viste seg i London på torsdag, var det mange som sperret opp øynene.

Har fått nye tenner

Det var i forbindelse med en sommerfest på et museum i bydelen Knightsbridge i den britiske hovedstaden at Cowell ble fotografert.

Det som derimot har skapt mest oppmerksomhet, er det mange mener er Simon Cowells «ugjenkjennelige»ansikt.

På bildene kan man tydelig se at TV-profilens fjes har forandret seg i det siste, noe som angivelig henger sammen med den drastiske vektnedgangen han har vært gjennom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer