FRA BESTEVENNER TIL BEKJENTE?: Det var antatt at Brad Pitt ville være George Clooneys forlover i bryllupet hans. Men da Clooney giftet seg i helgen, var ikke Pitt en gang blant gjestene. Her er Pitt og Clooney i filmen Oceans Twelve (2004). Foto: All Over Press
FRA BESTEVENNER TIL BEKJENTE?: Det var antatt at Brad Pitt ville være George Clooneys forlover i bryllupet hans. Men da Clooney giftet seg i helgen, var ikke Pitt en gang blant gjestene. Her er Pitt og Clooney i filmen Oceans Twelve (2004). Foto: All Over PressVis mer

Hva har skjedd mellom Clooney og Pitt?

Brad Pitt ble hevdet å være George Clooneys forlover. Men han dukket ikke opp i bryllupet.

SEOGHØR.NO: Lørdag giftet superstjernen George Clooney (53) seg med advokatkjæresten Amal Alamuddin (36) foran en rekke Hollywood-venner i vakre Venezia i Italia.

GIFTET SEG: Clooney giftet seg i helgen med Amal Alamuddin. Foto: /All Over Press
GIFTET SEG: Clooney giftet seg i helgen med Amal Alamuddin. Foto: /All Over Press Vis mer
SPEKULASJONER: Det spekuleres i om noe har skjedd som har ført til at Clooney og Pitt ikke er venner lenger, eller i om det tidligere vennskapet bare var skuespill som gagnet partenes karrierer. Dette bildet er tatt i 2009.
 Foto: All Over Press
SPEKULASJONER: Det spekuleres i om noe har skjedd som har ført til at Clooney og Pitt ikke er venner lenger, eller i om det tidligere vennskapet bare var skuespill som gagnet partenes karrierer. Dette bildet er tatt i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
SISTE GANGEN: Dette er den siste gangen Pitt og Clooney lot seg avbilde under et offentlig arrangement sammen. Det var i mars 2012. Foto: All Over Press
SISTE GANGEN: Dette er den siste gangen Pitt og Clooney lot seg avbilde under et offentlig arrangement sammen. Det var i mars 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Matt Damon og hans kone Luciana Barroso, VOGUE-redaktør Anna Wintour, venneparet Cindy Crawford og Rande Gerber, Bill Murray, U2-vokalist Bono, samt skuespillerparet Emily Blunt og John Krasinski var blant gjestene.

Det var ikke Brad Pitt.

Clooney og Pitt er tidligere ansett for å være svært gode venner, etter å blant annet ha spilt sammen i en rekke filmer.

Så langt gikk det at Hollywood-mediene var ganske sikre i sin sak da de skrev at Pitt sannsynligvis ville være George Clooneys forlover i bryllupet. Det som i hvert fall var sikkert, var at det enten ville bli ham eller Matt Damon. Alle tre spilte sammen i «Oceans»-filmene.

Til og med tanta til Clooney trodde valget ville falle på Pitt.

- Jeg vil si at han velger Brad Pitt til forlover. De er gode venner, sa Staria Clooney til Daily Mail.

Så hva skjedde egentlig mellom Brad Pitt og George Clooney? Og hvorfor var ikke Brad en gang til stede i bryllupet? Det spekuleres det nå heftig i blant Hollywood-mediene.

«Nå som Clooney har arrangert en gigantisk bryllupsfest der Brad ikke en gang var til stede, virker det åpenbart at de to ikke er venner lenger. Eller som mange har spekulert i: At vennskapet kun var skuespill som var bra for begges karrierer på den tiden», skriver nettstedet Popdust.com.

Tidligere i sommer giftet også Brad Pitt seg med sin Angelina Jolie. Da nyheten om bryllupet først kom, fikk Clooney vite om det gjennom pressen. Det synes nettstedet er rart.

«Hvor bra er ikke dette?! Jeg er kjempeglad på Brad og Angie og hele familiens vegne», skrev Clooney i sosiale medier den gangen.

For ikke lenge siden snakket Brad om Clooney i britiske GQ.

- George er ekstremt tilgjengelig. Han er en av våre beste representanter. Han er kjempemorsom og en glede å tilbringe tid sammen med. Jeg er vel egentlig en mer miserabel tulling. Jeg trives kanskje litt bedre i ensomhet. Jeg er mer stille av natur, og trolig mer reservert enn ham, sa Pitt.

Men grunnen til hvorfor Pitt ikke var i bryllupet til Clooney, har ingen av partene avslørt. Derfor spør Popdust.com seg:

«Hva i alle dager er det som har skjedd vennskapet mellom George Clooney og Brad Pitt?»

LES OGSÅ: Clooney: - Det føles fantastisk å være gift